興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 請問有無媽咪訂了noddy / Milly and Molly

"noddy來了"真係好正呀! 我個真愛不擇手,晚晚都要我陪佢睇,講到我口水都乾
我剛剛仲响當當訂佢其他noddy的產品,因為宜家我個仔做咗noddy迷呀!

大宅

Re: 請問有無媽咪訂了noddy / Milly and Molly

B1,

我好有興趣訂Noddy, 想問問妳係唔係係當當網上訂購,然後到香港才付現金(HK$)呢?
妳訂[Noddy來了], RMB89.6 連運費要幾多錢HK$?訂後幾耐到?
[Noddy來了]這套故事,除了講國語英語, 有冇得講廣東話呢?故事內容豐富嗎?
不好意思, 太多問題, 請見諒.

Many thanks

B1 寫道:
我在當當買[Noddy來了], RMB89.6, 裡面有12本故事書6隻vcd(每隻vcd2個故事). 每故事有1or2隻歌仔配合內容, 含國語英語, 好抵.
Noddy Click Here

珍珠宮

浚媽媽,B1

唔駛客氣 :mrgreen:

複式洋房

B1 寫道:
Monty,
Thank you so much. Noddy快槳歌曲書跟Noddy Sing Along完全唔同啦.

milk72116,
Noddy來了應只有12本書+6vcd (每cd2個故事國語英語輪住播)

吾該晒B1~

別墅

milk72116
上星期五我都入咗會,仲訂了,不過到依家都未收到電話,我打去問,佢話要check吓!
請問你知不知套碟係國語定廣東話呢?
我想問吓你有無同佢傾係點交收?

milk72116 寫道:
[quote]
ysy111104 寫道:
milk72116
非常謝謝你的資料
你幾時會收貨呀?

大約12月尾,正確時間未知,佢地話因為斷貨~
[/quote]

別墅

浚媽媽及各位媽咪
請問你地套noddy來了係咪都係噹噹訂?
本港仲有沒其他地方買到?
我見軒轅網已經無貨,唔知要等幾耐

洋房

ysy111104,
我套noddy來係之前

別墅

浚媽媽
唔該晒,如果你有公司地址就話比我聽啦?
請問你買幾多$

大宅

B!,

I also want to know what is the postage?

Thanks!

洋房

ysy111104 ,

中國求實圖書有限公司
地址:銅鑼灣邊寧頓大街17號邊寧頓大厦2樓整層
電話:28821800

click

我入咗會,所以有八折,佢原價好似係$128
所以應該係當當平d

浚媽媽
請問你買幾多$

別墅

浚媽媽
唔該晒,我打咗電話去問,無貨la:-(

浚媽媽 寫道:
ysy111104 ,

中國求實圖書有限公司
地址:銅鑼灣邊寧頓大街17號邊寧頓大厦2樓整層
電話:28821800

click

我入咗會,所以有八折,佢原價好似係$128
所以應該係當當平d

[quote]
浚媽媽
請問你買幾多$
[/quote]

洋房

ysy111104 ,
如果妳想响香港買,其實亦可以叫佢哋幫妳訂貨,不過要等囉!
點解妳唔响當當訂既?又平又方便!我剛訂咗批書,遲d打算再訂,妳有無興趣一齊响當當訂呀?咁可以share運費!

浚媽媽
唔該晒,我打咗電話去問,無貨la:-(

別墅

浚媽媽
我諗住如果香港有現貨會快啲ma...點知全線斷貨...
如果一齊訂,會唔會好重呀,因為我聽講套"noddy來了"書連vcd都幾重喎,我驚麻煩你?

大宅

各位,

今日我睇頭條,有得訂 NODDY SING ALONE HK$100/8VCD,我剛剛訂在,有現貨。

電話:2402 9103

洋房

ysy111104,
其實响當當訂貨,一星期左右都有,而且仲有好多好抵的書,我仲响當當訂咗其他noddy的書.如果妳訂得多,運費就相對平d,但如果只訂一套"noddy來了",就唔多抵啦!
"noddy來了"唔算重,一個盒,裏面有12本書同6隻vcd啫,如果妳只訂一套"noddy來了",咁我可以幫妳訂埋,但妳一定要認貨喎,唔係我就會多左套架啦!

YanChow,
我都想訂,但因為佢哋要$500才送貨,而我又未得閒去買

大宅

浚媽媽

你可以搵 courier 到取,或者加 $30送貨費用

複式洋房

milk72116
上星期五我都入咗會,仲訂了,不過到依家都未收到電話,我打去問,佢話要check吓!
請問你知不知套碟係國語定廣東話呢?
我想問吓你有無同佢傾係點交收?

[quote]
milk72116 寫道:
[quote]
milk72116
非常謝謝你的資料
你幾時會收貨呀?

大約12月尾,正確時間未知,佢地話因為斷貨~
[/quote][/quote]

ysy111104:
我今日收左貨啦~$128元
有12本書[簡體字,有國語注音,冇英語]但紙質幾好,~
有6vcd,[英語,國語]~
有1隻noddy錶送~

我在軒轅因為買吾夠$1000元,[只係佰幾蚊]所以原本冇得送貨~
但佢地都幾好,話如果有同事去開我住果邊[新界],就順便攞比我,所以我要等比較耐~

我諗如果你方便可以去佢門市,[新界荃灣南豐中心1920B 電話 : 2492 6280] 星期一至三 下午四時至晚上八時三十分]睇下
,另外可訂貨後,在[奧海城2期1樓140鋪,心意飾物店]取貨~吾使收運送費~

如果要送貨上門,就先入錢到佢地銀行,再fax收據比佢地,
之後大約等1星期就可以收貨[資料係佢地提供]

但整體來講,如果吾介意本書有注音,當故事咁講比小朋友聽,
都算抵既,我在香港買1隻noddy vcd都要$30元~

同埋有盒,如果送比人都算精美~

大宅

浚媽媽,

其實我都有興趣訂 "Noddy 來了"o個套, 妳可否幫我訂呢 , 請問此套 "Noddy來了", 要多少錢(連運費)呀 係邊到交收呀
另外, 妳仲有咩 "Noddy"書連vcd 介紹 ?

Many thanks

浚媽媽 寫道:
ysy111104,
其實响當當訂貨,一星期左右都有,而且仲有好多好抵的書,我仲响當當訂咗其他noddy的書.如果妳訂得多,運費就相對平d,但如果只訂一套"noddy來了",就唔多抵啦!
"noddy來了"唔算重,一個盒,裏面有12本書同6隻vcd啫,如果妳只訂一套"noddy來了",咁我可以幫妳訂埋,但妳一定要認貨喎,唔係我就會多左套架啦!

洋房

waiwaimummy,
妳click入去慢慢睇啦!
NODDY書
我上星期五訂

大宅

浚媽媽,

我都想訂以下noddy的書:-
1."noddy來了"
2. noddy双语图解词典
3.Noddy快乐歌曲书(附CD光盘一张)

你可以幫我訂嗎? 請問在那兒交收?

首頁

尾頁

跳至