自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

急問:菲傭話牙痛, 傭主是否要比全費???

急問:工人話牙痛, 傭主是否要比全費???
thank you!!
I am little bb pig!!

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Re: 急問:菲傭話牙痛, 傭主是否要比全費???

我打工包醫療但都無包牙科啦.....菲傭有無咁好福利呀

王國長老

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 王國長老

佢地真係咁好福利架!
我地係要包佢地牙科的,
但佢地既保險亦會包埋牙科,
但只包2/3,另外1/3 由我地比。
上次工人補牙$360,
保險出$240,我出$120。

侯爵府

嘿, 就係佢地仲好福利過你, 我果件都要我比左兩次啦 保險包2/3, balance僱主要比架 都唔知咩例, 又唔見保障我地咁全面

所以呢, 好多僱主趁d工人home leave就叫佢地係老家check牙架啦

翡翠宮

2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

me2
Alexismama 寫道:
嘿, 就係佢地仲好福利過你, 我果件都要我比左兩次啦 保險包2/3, balance僱主要比架 都唔知咩例, 又唔見保障我地咁全面

所以呢, 好多僱主趁d工人home leave就叫佢地係老家check牙架啦

大宅

邊樹d牙醫 平+好??(kln side)

I am little bb pig!!

男爵府

2019勳章

ngau tau kok 明愛, 會平d。

民房

no need 因為有買dental 保儉.

首頁

尾頁

跳至
熱門主題