跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 爆炸 BB 會 ( PART II )

嘩嘩嘩)))))有得玩,好野!同hazelnut一樣,打馬吊就唔洗預我啦,我”肺”是做站長啦!

爆炸月經會(不過果名好似真係怪怪地)
每月第一個星期五放工時間.

3x=====agree
joanne==agree
可晴媽咪=agree
DorDorWong==黎咪黎
JOJA =======唔洗返學, 就來經
GaryF=====其實每月5號前最忙因為要埋數, 不過c就c啦, 如果比人炒左妳地負責養我全家!
Ru=====agree,不過有無瀨尿牛丸食先
imchristy===陪GaryF打0.25
hazelnut====

大宅

ALL :

(講正經野先)
上次我地出0黎月經會(嘿嘿嘿)0既姐妹))),
我地0米提過,
想睇下有無playgroup可以比我地爆炸bb會自組0既!!

頭先0向 3月媽咪會度,
有個媽咪po左以下個website(最下方),
佢話佢想找差不多年紀0既bb0向以下呢間野,
搵個導師自組playgroup,
佢話上過佢堂, 覺得佢有心機同有heart~~
佢PO 出來0既 SUBJECT===>
http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=844056&forum=148&0

喂喂))有無人有興趣呀??
如果係.. little gym 0向一月中就上完啦..
之後又要去搵野玩,
不如我地有興趣0既可以自組自己友玩playgroup wor))

如果大家有興趣, 我就做下探子先,
打去盤下佢,
如上堂地點, 價錢, 內容等等~~~~

有無人有興趣呀???????

http://www.mind-tech.hk/index.htm

大宅

VINCISZE:
詠詠而家點呀??
如果出左疹就好快好0架啦..
吾好太擔心呀!!!
快D上0黎報喜啦))))))

大宅

可晴媽咪=agree
GaryF=====其實每月5號前最忙因為要埋數, 不過c就c啦, 如果比人炒左妳地負責養我全家!

[url=HEIB'S ALBUM]http://www.babyhome.com.tw/luyinhei[/url]

大宅

qkqk & joanne

==>希希媽, 雖然你D相已經執過…但真人靚過上鏡九倍都唔止噃!!!!
==>不過更加估唔到既係至食得個個係Korg
食咁多野仲可以瘦5磅 仲係瘦既範圍極之平均,
面仔尖晒, 8字咁既葫蘆身型, 個樣已經索啦, 而家
話俾人聽未生過都仲得呀! 真係得天獨厚, 望塵莫及....

嘩你地咁讚我!!
不過, 我真係好食得ga, 所以buffet最啱我!! joanne, 我諗到啦!! 食慢d食可以瘦d ga!! 我食野係好慢ga!! 所以尋日結帳我都仲食緊

3x:
你佬公娶到你, 真係有福!! 你係咁2, 用1分鐘都唔駛嘅時間就買到件嘢比佢... 利害!!!
你d戲又咁掂!! hahahahaha.......
仲有呀, 你唔好咁揚啦!! 好邪呀

vinci:
吓?? 到詠詠呀?? 醫生confirm咗就ok了!! 我地尋日先話煲粥同整baby food... 講起牛油果!! 你等詠詠好返就好好條理佢啦. 仲有自己都要保重呀!!
  [url=HEIB'S ALBUM]http://www.babyhome.com.tw/luyinhei[/url]
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

複式洋房

Ru, 3X
田雞...?? 星爺..?? 使唔使呀?!
雖然我唔怕揚....
但都係急call番呀正牌萬子哥嚟坐鎮吓先
唔係邊夠照呀))))))
何金水))) 仲唔過嚟叫聲天哥

Ru
喂~ 果個邊鬼個嚟架....都唔識嘅...咁鬼新!!
有冇D舊D架啫?????

GaryF
你預影兩個鐘倒啦...
其實個日仲可以再揀造型再影,(共6-8個造型)
不過我地兩老同萬子都攰啦所以放棄~~
跟住即時係電腦揀相...然後點數比$...
五日后可上去取VCD咁law!!
VISA呀?? 唔知得唔得呢...?
哈))) 你驚揀到唔停得手呀?
不如你打去問定先好D噃=>23171219

複式洋房

vincisze
陰公~ 到詠詠咁唔好彩!! :cry:
不過萬子上次係因為高燒唔退先所以先比較擔心!
如果醫生真係話係玫瑰疹, 咁退咗燒就唔洗驚架la~
萬子出得比較嚴重....成面成頸都有,
詠詠未必會一樣, 唔洗太擔心!!
D疹唔痕唔痛三至四日內會自己好架~
反而萬子因為食退燒药食到無晒胃口,
出完後成個人瘦晒就真....:-(
呢幾日詠詠可能係會扭D架....始終啱啱發完燒嘛!!
無事架~~ 你同詠詠都要加油呀~~
希望詠詠快D好番...上嚟報喜!!

DorDorWong
巧巧8個月生日, qk姨姨祝佢XXXX, XXXX and XXXX ~
佢今日去影相? 希望巧巧XXXX, XXXX啦!!
(明晒啦呵?? 低調D好....低調D好...)

enson’smama
我係有去CWB toysrus...不過無帶萬子噃!!
你話似萬子果個係咪我嚟架??!!
唓))) 乜佢個衰樣咁common架...
周街都有....無D性格!! 唔得呀~ 要退貨呀~~~!!

我成日都好似你咁寸個c6,
佢就成日問我係咪想窒C佢有身家分?! :mrgreen:
攪D小生意? 好呀~我最贊成! 襯仲後生乜都試吓嘛~

大宅

[quote]
enson'smama 寫道:
joanne,

一個星期都食同一款粥, 會唔會有

大宅

Joanne,

恭喜晒!!!!!小慈終於唔洗做無一牙婆啦!,你有無影相記錄低呢個開心野!同埋有牙仔影studio photo特別靚!

呀小慈小姐極度好笑, 以食粟米粥為例, 第1日食到皺晒眉頭得個11羹, 第2日有12羹,第3日有18羹, 第4日有21羹咁.... 又穩步上揚喎 ==>
同我柏弦仔一樣,d friend 話因為初初接觸新口味(同奶奶d味唔同)需要時間適應.

大宅

enson'sma
你同你c6都好攪鬼!

係喎, 唔講唔記得, ensonma 真係有心...
巧巧8個月大喇~~
祝越大越 sexy (個嘴)... 哈哈

qkqk, GaryF,
問左啦, Baby Face 淨係收 cash!
祝細少塊面滑如雞蛋冇刀疤, 除衫 show quali
鍊贏柏弦仔(的肌肉), 影輯靚仔相

大宅

all,
多謝你地關心, 詠詠係睇完e生話係喉嚨發炎+上呼吸道感染,
食咗葯退咗燒先出玫瑰仔,
係噚日6點鐘, 姨婆同佢沖涼先發現,
不過唔係e生証實, 係經多位有經驗人仕(姨婆x2、婆婆、麻麻),
同埋同之前萬子一樣, 一點點紅色, 主要响肚同背脊,
今日額頭都有少少, 所以可信性極高!
加上吽牙 (呢幾日成日咬牙切齒、妙咀妙舌)
詠詠超級忟, 胃口細咗, but都算食到下野,
(第一日發燒全日食得3安奶+粥少許, 得嗰17磅,
咁瘦落去都唔知點算!!! 姨婆話等佢好返要谷肥佢wor!)
今朝帶佢過姨婆到, 為免吹風就推車落雨檔遮住,
佢就扭爆+喪喊, 一定要抱, 我忍心推咗2/3路程,
終於比佢打動咗, 一手抱一手推車!
平時詠詠狂扭我就覺得好煩, 不過今次知道佢病唔舒服都嬲佢唔落,
又唔忍心又心痛!!!!

複式洋房

Joanne
好! 你要求到叫我X你...
我一定孖你做足45分鐘不另收代支!!
[size=medium]念:XXXX, XXXX, XXXX)))))

大宅

天哥,

我係亞餃呀,魚餃呀,雖然我去咗做明星,不過我一樣咁掛住你架,記住呀,三個人一條心,一家人齊齊整整,你等我返嚟呀.

大宅

vincisze,

詠詠退咗燒就放心d喇,呢幾日又咁涷,大家都要做好準備呀.

我有個朋友又係呀,佢話有好多醫生,一般見bb發燒就話佢傷風感冒,好多時其實係rose疹都唔知. 所以你屋企有咁多有經驗嘅人幫你,真係好好架.

希望詠詠儘快好番哂,食多d,變番個肥b.

洋房

可晴媽咪=agree

首頁

尾頁

跳至