跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 爆炸 BB 會 ( PART II )

魚餃
我同金水行勻成個街市都揾你唔到...好掛住你呀~
我地買齊晒肥牛同四寶丸啦...淨你咋!
快d返嚟呀)))) 個湯底滾啦)))))

三個人一條心))))
一家人要平平安安、齊齊整整!!

大宅

天哥,

唔知典解呢幾日好多人都揾我同雲吞,我依家周身唔得閒,你食先啦,不過記住,打邊爐最緊要係個爐,唔係d料,無爐又點打邊爐亞女.

大宅

Ru,
咁啱噚晚99過唻食飯先咁多人啫!
如果唔係就星期六先見一見, 諗起嗰2hrs,
詠詠又要同哥哥姐姐玩, 邊得閒應酬咁多人啫,
再加上次次佢返到唻就係詠詠發忟要小睡時間,
次次見親都係詠詠發緊忟, 所以佢成日話詠詠係一個惡b所以噚日詠詠發忟, 99抱都唔抱佢, 仲話呢個孫唔鍾意跟佢wor,
又唔諗下佢都無心機抱佢, 詠詠一喊就則返比我ar!!!!!

大宅

all:
我今日放假呀))而家出街,
番0黎先追你地d留言啦))))

喂))) playgroup 果度有無人有興趣??
如果無, 我吾做探子去盤佢啦))))

pls reply))))

大宅

3x:

enson ma 同我都有興趣呀!! 你去盤佢地啦!!
我相信其他媽咪都等你出擊... 去啦!!
等你消息.
  [url=HEIB'S ALBUM]http://www.babyhome.com.tw/luyinhei[/url]

大宅

enson's mama

check PM
  [url=HEIB'S ALBUM]http://www.babyhome.com.tw/luyinhei[/url]

大宅

vincisze,
希望詠詠快d好番啦, 其實我都唔係好知點樣先至叫做出玫瑰疹, 係咪即係一粒好細粒

大宅

hazelnut,
我噚日特登摷返本育嬰書睇, 佢話開頭症狀同感冒相似,
但發幾日燒之後, 開始退燒就會出點,
多細點GEI地方就好以一撻撻咁, 真係有D玫瑰FEEL,
先由肚及背出, 多者(如萬子)可上面,
紅點平滑不會凸起, 凸起GEI就小心, 我阿姨話出麻會凸起,
出幾日, 發哂出唻就會慢慢無事,
我阿姨就話要煲"嚴西"水沖涼, 仲煲白紫草容、
竹庶水等清熱野唻飲! 唔好吹風, 越吹越多GA!!!!
不過又唔洗包實佢, 我諗雖然唔痕, 但出咗汗都唔係咁舒服!

大宅

各位鄉親父老,

補藥黨成員下星期會遠赴東瀛為先前要求買藥嘅街坊買藥,如一切順利,預計聖誕前返港.

Total Amount: TBA
Delivery Date: 31 Dec
Payment Term: COD

其實我唔係好記得邊個要
JoanneChow
Vincisze
GaryF

啱唔啱??

大宅

3X,

check pm.

3X 寫道:
all:
我今日放假呀))而家出街,
番0黎先追你地d留言啦))))

喂))) playgroup 果度有無人有興趣??
如果無, 我吾做探子去盤佢啦))))

pls reply))))

男爵府

熱血金章 hashtag旅遊勳章

hi all,
我已經到左bangkok啦 :mrgreen:
原先諗住尋晚留個言先訓,點知個c6搵唔到本passport 後尾搵左半粒鐘先搵到,幾驚搵唔到冇得去呀 :tongue: 之後先至再執野,又係成一點幾先有得訓 今朝又要5點幾起身,真係好鬼眼訓
我個c6又帶埋notebook黎做陣野,去旅行都掛住工作呀 所以我地去左starbucks hea陣,我就緊係上黎八下啦

大宅

HippoHippo,
衰鬼

大宅

HippoHippo,
你真係抵錫, 去旅行都掛住我地,
記得掃貨AR!!!!

大宅

Hippo
記得帶一身古銅色既肌膚返黎~~~
玩得開心的!!

別墅

joanna,
今日好靜局wor!!!! 講d野黎聽吓丫!!!!

別墅

vincisze,
做咩佢地個個都閃晒!!!
好靜呀! 好驚呀 ! :-(

大宅

翁小玲,

記住星期日呀,3點9呀.

閃乜唧,啱啱巡視完業務,特賣場啱唔啱呀,TrendyLand呀.

可晴媽咪 寫道:
vincisze,
做咩佢地個個都閃晒!!!
好靜呀! 好驚呀 ! :-(

別墅

ru,
我呀爸姓朱,我呀媽先至姓翁wor
做咩bazzar 有荀野咩? 點呀! 你有冇出左十九幾兩血呀, 你唔記得d血留返1月5日流咩???
買左咩呀?

別墅

eeee.....vincisze,
你做咩唔去"飛爸走b會"樹報名呀?? 一個月一日炸wor?

大宅

Sorry, 朱美玲,

都有d嘢賣,至啱你D有錢無定洗,諗住減價唔好蝕底嘅有錢太太,快D去啦,唔買就笨,買咗就笨上加笨.

我貧血架,無得放,自然排出你要唔要??

首頁

尾頁

跳至