跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 爆炸 BB 會 ( PART II )

ru 呀 ru, 究竟你係呀 ru 定 呀 loo 呀!!!
我有名比你叫...有相比你睇ga la,
我係朱玲玲嗎!! see!

複式洋房

Ru 寫道:
天哥,

唔知典解呢幾日好多人都揾我同雲吞,我依家周身唔得閒,你食先啦,不過記住,打邊爐最緊要係個爐,唔係d料,無爐又點打邊爐亞女.

大宅

朱美玲,

我係Ru,唔係Lulu,擺張相上嚟就係呀,你擺我c6張相上嚟就係我c6呀?

記住星期日呀呀呀呀呀呀呀

大宅

吓,天哥,

點解你突然出現嘅??!!!

好掛住你呀

複式洋房

Hippo
唔使帶乜手信啦...我淨係要何守信得嗱~
影多D三點式相post上嚟呀)))))))

3X
有冇同米妹玩士悲嗎滕呀??
我有冇記錯...係今日去老鼠樂園呀呵~

別墅

曾生撐我wor!!

大宅

衰婆,

咪趁我去咗多哈周圍走,成日淨係掛住同倩文打羽毛球,快d返屋企,唔好以為離咗婚就無皇管.

複式洋房

唓)))) 淨係你地先可以蛇呀...
我夠有蛇咯...我上嚟放蛇!
望咩呀))) 10,J,Q,K,A一條大蛇呀~
跟就跟....唔跟就PASS~ 咪咗住!

Ru 寫道:
吓,天哥,

點解你突然出現嘅??!!!

好掛住你呀

別墅

ru,qkqk,

我唔跟啦!! pass!
心血小,輸唔起丫!

複式洋房

超)))) 財多身子弱!!
快d落街散吓財先啦...記得揾埋曾灶財~

大宅

車,係你話悶至陪你玩吓咋,無料到,下次唔好聊人喇,next.

可晴媽咪 寫道:
ru,qkqk,

心血小,輸唔起丫!

大宅

可晴媽咪,
啱啱閃一閃身報幾個價啫又一版,
仲要有畫面TIM (不過唔係好明做緊乜)!

"飛爸走b會"----原則上我TOTALLY AGREE,
但係我間大公司星期六仲要開工,
我放6點GA, 我仲要由屯門出唻再返返入去, 好遠!
真係出到唻又要滾水淥腳咁返去,
C6睇唔掂詠詠, 詠詠要我一齊訓GA,
又唔想滾攪姨婆同婆婆太夜,
IF咁啱星期六放假都可能會JOIN GEI!
不過又係雀局唔啱我, 我係深海鱗蝦, 一定比人食!
唔識數番, 淨識雞糊對對糊, 真係坐埋去砌磚仔,
打完色仔都唔知攞邊棟攞邊隻!!!
你地講乜一二, 全清, 我睇完即刻問同事咩唻,
攪到比阿頭開聲叫我地唔好講無謂野,
最MAIN POINT係, 我唔賭(倒)錢GA!!!!

複式洋房

Ru 寫道:
車,係你話悶至陪你玩吓咋,無料到,下次唔好聊人喇,next.
[quote]
可晴媽咪 寫道:
ru,qkqk,
心血小,輸唔起丫!
[/quote]

別墅

你地蝦人gei))) :-(
人地諗住攪吓氣氛jar ma,
你地去到咁盡....:-(
d見義勇為既人又走晒)))
superman))) 係邊呀))) :-(

大宅

美玲,

D見義勇為嘅人去哂天星碼頭,依家應該係中區警署,你要唔要join佢哋,我識中區總指揮官架.

可晴媽咪 寫道:
你地蝦人gei))) :-(
人地諗住攪吓氣氛jar ma,
你地去到咁盡....:-(
d見義勇為既人又走晒)))
superman))) 係邊呀))) :-(

大宅

Enson's mama, Joanne, qkqk & all姨姨,

多謝晒! 送個豬咀香吻過你地! 接住...

大宅

DorDorWong,

巧巧好好好好乞人憎呀,憎死佢.

大宅

DorDorWong,
好想錫啖佢AR, 好衰GA, 補返句HAPPY BIRTHDAY!

洋房

vincisze 寫道:
不過又係雀局唔啱我, 我係深海鱗蝦, 一定比人食!
唔識數番, 淨識雞糊對對糊, 真係坐埋去砌磚仔,
打完色仔都唔知攞邊棟攞邊隻!!!
你地講乜一二, 全清, 我睇完即刻問同事咩唻,
攪到比阿頭開聲叫我地唔好講無謂野,
最MAIN POINT係, 我唔賭(倒)錢GA!!!!

me too

我想問芯儀近日唔食奶奶, 會唔會成8個月會厭奶期
次次食3安就唔食要玩一陣再試下食唔食

別墅

ru,

吓! 果個中區總指揮官 !! 咪啦! 一來佢比人'鄧'左冬菇,冇晒實權;二來佢唔會幫我嫁,比佢見都我dum我兩腳都似!!! :tongue:

首頁

尾頁

跳至