意見反饋
義工
[2006年] 聖誕節 - 同BB去邊到玩好呀!

大宅

國民生產總值:1841

聖誕節 - 同BB去邊到玩好呀!

大宅

國民生產總值:1774

Re: 聖誕節 - 同BB去邊到玩好呀!

我想帶bb去尖沙咀睇燈飾, 想佢感受下熱鬧, 但係又驚嗰日天氣凍, 又怕人多, 所以仲15/16諗緊好唔好去

大宅

國民生產總值:2446

去過奧海城, 青衣城影聖誕公仔, 雪人, 青衣城好靚呀 ! 係室內好 D.

我同BB 夜晚係奧海城出面影相, 唔知係咪吹親, 發燒呀 ! 你地引以為鑑, 小心 D 啦 ! 我諗係室內好 D o羅 !

bb 第一個聖誕節, 一定要影下相留念啦 !

聽講尖咀人多車多, 我諗唔好帶 bb 去 lu ! 雖然harbour city 好靚, 我都係下年至帶 bb 去 lu.
]My Melody[/url]

男爵府

國民生產總值:8222

THANKS FOR YR COMMENT.

別墅

國民生產總值:567

我book左樓下club house 既聖誕buffet, 好抵, $168, 又有聖誕老人, 又有禮物派。

我都想帶bb去d商場影聖誕燈飾, 邊個商場有育嬰室可以放便
換片片架?

係呀。要小心冷親bb呀。尤其是呢幾日轉涼,真係要同bb著多件衫, 出街要記得帶帽,如果大風, 我會用膠笠笠住架車,咁吾駛吹親~~

男爵府

國民生產總值:6170

agneslai206 寫道:
青衣城影聖誕公仔, 雪人, 青衣城好靚呀 ! 係室內好 D.

好喎
想問下係咪家下都有聖誔公仔果d啦?

大宅

國民生產總值:2446

Hi JojoB

係呀 ! 有雪人公仔, 同雪樹. 好多人行過都影架, 唔駛出街外影, 以免冷親 bb.

]My Melody[/url]

大宅

國民生產總值:1841

BB好番未呀!
比多點水佢飲
不過, 如果天氣凍
我都唔帶佢出街

大宅

國民生產總值:1566

dnbb2006 寫道:
我想帶bb去尖沙咀睇燈飾, 想佢感受下熱鬧, 但係又驚嗰日天氣凍, 又怕人多, 所以仲15/16諗緊好唔好去

我會去呀!影黎留念ma!

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.