意見反饋
義工

自由講場 今日: 263|主題: 1009658

有無人仲未收到稅單呀?????

大宅

國民生產總值:2133

有無人仲未收到稅單呀?????

收唔到係咪即係唔駛交呢

子爵府

國民生產總值:14228

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 親子王國15週年勳章 我的育兒心得勳章 開心吸收勳章

Re: 有無人仲未收到稅單呀?????

最好都係打去稅局問吓穩陣D,如果唔係可能寄失咗而收你罰款仲唔抵!我都遲咗成三個幾月(十月中)先收到稅單,我都係因為好耐都未收到所以打去問,諗住唔駛交,點知一星期後就收到! :-(

大宅

國民生產總值:4491

我老公都係因為好耐都未收到, 尋日至打去問, 證實今年唔駛交

子爵府

國民生產總值:10762

貓狗褓姆

係呀我今年同舊年收唔到, 打去問都係證實唔駛交

大宅

國民生產總值:1920

好早就收到lu

一月要交喇
孩子需要鼓勵, 適當的稱讚和鼓勵, 會使他更努力去完成任務, 對自己更有自信. 在小朋友的學習過程中,父母的啟發與鼓勵是十分重要。

男爵府

國民生產總值:5739

2018勳章

我10月收到, 交鬼埋tim,費時唔記得

珍珠宮

國民生產總值:31164

好媽媽勳章

我都覺得今年好似未收過稅單. 頭先剛剛打了去稅局hotline check (hotline: 187 8022; 都好快有職員接聽), 佢話8月份已經寄出左(). 跟住我話收唔到, 要求佢再寄.
我諗我好可能係太早收到, 完全忘記了.

男爵府

國民生產總值:7400

蜜蜜斟 寫道:
收唔到係咪即係唔駛交呢

咁你老公有無收到 ??
如有 , 而你就無收到既話.
真係唔駛交嫁啦.
快樂取決你主觀的心  不在決定於客觀的事

伯爵府

國民生產總值:18744

醒目開學勳章

我遲交左好多, 所以仲未收到稅單

複式洋房

國民生產總值:264

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.