興趣嗜好

跳至
[攝影] 聖誕天使

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

聖誕天使

同個女過第一個聖誕節!

一張好的作品,畫面要簡潔有力。所以有人說攝影是減法畫畫是加法的意思就在這。

一張好的作品,需要有好的內容,好的構思、好的規劃,最重要的是觀察力、有人文藝術涵養以及感性知性的心。當然,相機隨身帶著。

子爵府

Re: 聖誕天使

愉景灣?
你個囡笑得好開心。

子爵府

No. 1 is great!!! You have caught the right monment.

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

LongYin 寫道:
愉景灣?
你個囡笑得好開心。

Yes! DB..... 入左去探朋友...

一張好的作品,畫面要簡潔有力。所以有人說攝影是減法畫畫是加法的意思就在這。

一張好的作品,需要有好的內容,好的構思、好的規劃,最重要的是觀察力、有人文藝術涵養以及感性知性的心。當然,相機隨身帶著。

禁止訪問

醒目開學勳章

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

jacqueline_law 寫道:
我都好鐘意 #1, bb 笑得好靚

ps. 你個 look 有 d 似 cholepapa

重有.....你有冇報 nikon 個 course 呀 ? 等左 1 week, 佢今日出 e-mail 通知我唔 join 得
我覆 e-mail 問佢點解 d80 冇同類 course

未報呀 ...

子爵府

唔怪得咁熟口面啦
jacqueline_law 寫道:

ps. 你個 look 有 d 似 cholepapa

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

Simar 後生過我wow
(真係有d似wow!!!!, 當然我無 Simar 咁靚仔la! )

子爵府

點解個個都係肥佬?

你地估clpapa係咪?

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

係wow, 星爺, simar, 我, 都係肥人一族

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

chloepapa 寫道:
Simar 後生過我wow
(真係有d似wow!!!!, 當然我無 Simar 咁靚仔la! )

唔好咁謙啦......
人地會怕羞架

子爵府

Adrian爸爸都係.

chloepapa 寫道:
係wow, 星爺, simar, 我, 都係肥人一族

子爵府

好媽媽勳章

[size=medium]SWEETSWEET
正正正正正
第一張相好好.... 如果我老公幫我同2b影到就好喇 :-( :-( :-(

大宅

軍魁星,

Just read this topic today... and found that you mentioned my name too!

yeah... 我都係肥人一族

大宅

因為有咗佢地我就冇得肥落去,常常要追住佢地又要抱住細女行街行山。有一次行山抱住細女行去淺水彎兩个鍾頭呀!

小朋友大咗要多一些户外活動呀!努力啦各位!

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

BMI 25 Marginal Case 試過有睡眠窒息症,要注意體重

軍魁星 寫道:
點解個個都係肥佬?

你地估clpapa係咪?

子爵府

除了tiktikbb 之外, 原來喜愛影相的男人, 絕大多數都不是瘦的.

仲有 Mintpepper, 算了吧, 等佢自已講.

大宅

瘦唔瘦就你地睇啦。
Day Camp 有一張同囡囡影又是唯一一張自己近照(好慘呀)

子爵府

咁似魯振純既?

禁止訪問

醒目開學勳章

首頁

尾頁

跳至
熱門主題