婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

權骨位既斑斑愈來愈....點算?????

大約三四年前權骨位有出左一片斑(荷爾蒙斑)而家愈來愈大,睇中醫得吾得食中藥會退嗎?吾理佢又吾得,請問有冇媽咪知道.....

水晶宮

Re: 權骨位既斑斑愈來愈....點算?????

會吾會係皮脂炎,有細菌呢???
幫忙啦,各位靚媽咪→

水晶宮

冇媽咪有荷爾蒙斑??
你圩真係幸福 :lol:

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章

我都有,但我覺我係口服避孕藥導致,家計會的姑娘都話係有可能,所以幾個月前轉了打針,現在不知道是否心理作用,好像淡了點。

水晶宮

hi EmilyBB :
你好!, 甘你覺吾覺會大架, 有左幾耐呢, 吾該!

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章

係呀!會變大架!所以我先覺得奇怪,跟著才去問是否避孕藥的問題。中間深色d,外面發開就淡色d。應該有咗5、6年啦!

侯爵府

我廿歲出頭, 但呢年來已經由冇斑, 變到而家好多粒 :-( :-(

水晶宮

emilybb:
甘你而家點處理個斑呀??
我個斑好"外"眼,再變大就慘啦 :-(

水晶宮

hi elf :
你果d係咩斑黎架???

水晶宮

Morning Emilybb:
你而家個斑重有冇再大? 我都冇食避孕藥但吾知點解會出呢個斑,會吾會係荷爾蒙問題呢??好煩 :-(

複式洋房

That is the effect of the sun. Sun block is a must. If it is already there, any skin doctor or plastic surgeon to recommend?

水晶宮

Hi Jasper888:
Ok! Please PM to me, thanks!
mama

首頁

尾頁

跳至
熱門主題