意見反饋
義工

香港18區媽媽會 今日: 24|主題: 153705

[元朗區] 請問元朗屯門區邊到做負離子又平又好!

公爵府

國民生產總值:25248

畀面勳章 環保接龍勳章

請問元朗屯門區邊到做負離子又平又好!

請問元朗屯門區邊到做負離子又平又好!我的頭髮好'曉'!

複式洋房

國民生產總值:317

Re: 請問元朗屯門區邊到做負離子又平又好!

朗平村橋底有一間必x軒,幾好,平,近安基大樓

該用戶已被刪除

洋房

國民生產總值:486

請問幾錢?? 有無得同時染埋髮呢??

複式洋房

國民生產總值:317

360, 有染髮[quote]

子爵府

國民生產總值:13515

老闆亞權改左放星期五呀~~同埋係$320,唔係$360,我今日去左整..好直,好靚,d髮質都唔會好差~~

洋房

國民生產總值:486

THANKS!!
~惠惠~ 寫道:
老闆亞權改左放星期五呀~~同埋係$320,唔係$360,我今日去左整..好直,好靚,d髮質都唔會好差~~

男爵府

國民生產總值:7041

畀面勳章

請問有否電話?thx

伯爵府

國民生產總值:18456

知唔知陶瓷曲髮幾錢?

大宅

國民生產總值:3594

我2WEEK前係髮源地整了要HK$700 包剪髮.無你們講得咁便 :-(
昨日2人行....今後3人行

珍珠宮

國民生產總值:33190

好媽媽勳章

YM116 寫道:
我2WEEK前係髮源地整了要HK$700 包剪髮.無你們講得咁便 :-(

效果好唔好呀, 做了幾多個鐘呀.

超級版主

國民生產總值:85486

2018復活節勳章 2018勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

我星期三都去必髮軒呀...
我之前都有去過呢間做負離子.都好好丫...
又唔似得有D鋪頭收得貴 又唔多直
雖然我在線,但可能行開左

大宅

國民生產總值:1622

必髮軒我都係果度做過3次負離子喇, 做似越做越唔襟咁呀, 不過我諗唔關髮型屋事, 因我聽D朋友講都話第一二次先最襟!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.