美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

皮膚好乾呀...

用d咩護膚品好呀?比d意見啦...

民房

Re: 皮膚好乾呀...

用羊脂CREAM啦

別墅

我試過了,但都係好乾呀.... :cry:

別墅

男爵府

你用一d保濕gel厚搽在臉上,然後用保鮮紙封一陣十五分鐘到,皮膚會keep住大量水份,記住nose留返個"洞"透氣,
用透明質酸化妝水,都可以好保濕.如果係缺油份既乾,就搽橄欖油或玫瑰油,或haba 清肌油都可以.

別墅

多謝您的寶貴意見...回家即試下sin... :lol:

洋房

你要full多d mask同搽水份面霜,我自己平時在家多數full
paper mask,尤其而家天氣乾到爆,一定要曰日full.我朋友介紹d mask比我用.超正又平,有興趣可以比個電話你問下.

別墅

好呀...請給電話號碼我問下...THANKS. :lol:

大宅

2019新春慶豚圓

我都係好乾果D人,我依家KEEP住日日都FULL MASK,皮膚好左好多呀!
你可以試下FULL美肌水面膜,勁便又保濕,$45/35塊

別墅

KWONGMAMA,
Would you PM the tel. for me......tks.

KWONGMAMA 寫道:
你要full多d mask同搽水份面霜,我自己平時在家多數full
paper mask,尤其而家天氣乾到爆,一定要曰日full.我朋友介紹d mask比我用.超正又平,有興趣可以比個電話你問下.
我中文名學勤,英文名係Howard,香港山頂嘉諾撒醫院面世。 27/7/2005-weight:12.9kg, height:86cm 17/9/2005 - weight:13.5kg, height:89cm 1/4/2006 - weight:14.3kg, height:93cm

別墅

介紹你一隻深層保濕MASK啦~佢個牌子不但補水~而且仲有鎖水功效~如配合埋滋潤晚間乳霜~效果更好呀~冬天就唔怕塊臉乾爭爭啦~^^

有興趣PM我啦~各位愛美的LADY~

大宅

我都好乾, 測試過缺水多過缺油, 有咩產品可PM俾我.

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

小妹妹

蘆薈滋潤露-乾燥是肌膚大敵,由其手腳部容易產生龜裂脫皮等現象,具有保濕與濕潤作用,讓肌膚更加細緻、平滑、柔軟,由其是乾性皮膚,蘆薈滋潤露是親油性護膚保養品,平日作為手、足,能軟化硬皮促進血液循環。

參考下啦..有興趣pm我,俾的其他資料你!!

大宅

可以pm我嗎?
babydevil 寫道:
介紹你一隻深層保濕MASK啦~佢個牌子不但補水~而且仲有鎖水功效~如配合埋滋潤晚間乳霜~效果更好呀~冬天就唔怕塊臉乾爭爭啦~^^

有興趣PM我啦~各位愛美的LADY~

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

小妹妹 寫道:
用d咩護膚品好呀?比d意見啦...

屈記有得買的豬油高,史泰祖建議用架,$45 一大盎,有Dlup,因勁潤。Emulsifying Ointment BP 500g 有排用。真係好似豬油高咁杰架,搽時要加些少水才易推開。

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

ar_ching05 寫道:
我都係好乾果D人,我依家KEEP住日日都FULL MASK,皮膚好左好多呀!
你可以試下FULL美肌水面膜,勁便又保濕,$45/35塊

ar ching
剩係保濕,可否美白架?因為真係好平,若可美白,我都想試!

民房

Try La Mer.
I don't have any dry feeling after using it.
I love hubby piggy forever!!! Why will our baby join us???[br] ***Baby baby, we are waiting for you. When will you come??...We will be great mom and dad. Come come!!! Don't let us wait too long!! Hope you are a baby girl!!***

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至