意見反饋
義工
跳至
[2007年] 收到美贊臣送的A+奶粉一罐

大宅

國民生產總值:2122

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

收到美贊臣送的A+奶粉一罐

12/12/06收到美贊臣送的A+奶粉一罐... 係dhl送過黎o既,
你地有無收到呢?

別墅

國民生產總值:750

Re: 收到美贊臣送的A+奶粉一罐

我都收到呀

大宅

國民生產總值:1355

我都有呀! 900克架!

複式洋房

國民生產總值:239

我剛於今天收到 :wink:

大宅

國民生產總值:2954

我擒日朝早收到...
而家周圍問緊有冇朋友要,唔想哂左..

子爵府

國民生產總值:14678

未喎!

大宅

國民生產總值:3129

收到啦
[url=http://www.baby-gaga.com/][/img]寶寶,願你身體健康,心靈快樂,向美麗前景踏出信心的步伐.</b>

大宅

國民生產總值:3637

我今天下午收到呀........係DHL送過黎o既
900克一罐lor

男爵府

國民生產總值:7208

畀面勳章

點解你地會有奶粉收

男爵府

國民生產總值:5656

dhl 打電話過來話聽日送禮物來, 可能係呢樣

男爵府

國民生產總值:5653

醒目開學勳章

收到啦!
只要係入咗美贊臣bb會就有啦!

大宅

國民生產總值:3164

我都有入會o番, 但今日收到既tel話, 如果我到時有需要比bb食, 可以去婦科or兒科到問佢地拎個sample... :tongue:
[img align=left]http://i30.photobucket.com/albums/c347/yokochiang/DSC00397r.jpg[/img]

男爵府

國民生產總值:7831

好媽媽勳章

我無收到, 都唔記得有無入過美贊臣tim~

別墅

國民生產總值:966

我都收到
琴日特登請半日假,呵呵!
不過仲係度諗緊俾 bb 食邊隻奶粉

別墅

國民生產總值:534

我仲未收到!你哋係幾時fax資料去架?

大宅

國民生產總值:1355

我聽d mama講, 係要用私家醫生個份form入會, 先會有奶粉送架, 否則就未必有, 我上個星期二fax去, 星期六就有專人送上門啦!

大宅

國民生產總值:1197

我今天收到電話, dhl會明天送過來o

大宅

國民生產總值:3461

我 sat 收到 call.....今日送貨

大宅

國民生產總值:3750

我收到一罐大(900g), 一罐細(400g)同袋仔喎?

複式洋房

國民生產總值:395

我上星期六都收到1can,但我係填醫生奶粉form的,仲要填左兩次。我本來填左一次,之後無影,咁啱佢地有個sales打比我promote 佢地d奶粉,我當然馬上同佢講話我fax左個form好耐都無人理啦!跟住佢叫我fax比佢,兩日內已經搵dhl送到我屋企啦!但係我有d朋友收到2cans,有d 3 cans。點分呢?

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.