跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 幼兒潛能訓練課程 - Starts at 2pm on 6 May (Sunday)

我尋日都無去 可唔可以 brief 下

man2602 寫道:
有無媽咪去左聽課程導向會議呢??可唔可以簡單講下比我地呢d無去聽會議既媽咪知下呢??

別墅

Re: 幼兒潛能訓練課程 - Starts at 2pm on 6 May (Sunday)

by the way, 我尋日打電話去 confirm d 返學時間, every Sunday 除咗27/5之外, 返10堂 , 1/7 public hoilday 也要返

複式洋房

課程導向會議第一部份係介紹基督教和其提供的不同服務, 第二部份係我地來緊上堂的課程大綱:
- 最好早到5-10分鐘比BB Warm up 先
- BB & 一個家長座低唱歡迎歌
- 開始三個唔同遊戲, 從遊戲中學習
- 最后10分鐘家長同導師交流時間
- 每堂會有一張遊戲Summary sheet, 家長最好上完堂之后都同BB係家里玩
- BB總共會玩27個唔同遊戲(3x9堂), 最后一堂會同個BB評估。

annachik 寫道:
我尋日都無去 可唔可以 brief 下

man2602 寫道:
有無媽咪去左聽課程導向會議呢??可唔可以簡單講下比我地呢d無去聽會議既媽咪知下呢??
[/quote]

大宅

BK Milk勳章

補充一吓, 正確上課地點係 "同順興商業大廈", 係BODY SHOP 對面, 到時見啦 !!
Jenniferycn 寫道:
提提各位報了逢星期日下午2時至3時幼兒潛能發展課程的媽咪,記得明天(即4月19日)晚上有一個「課程導向會議」,時間是晚上6時15分至7時15分。到時見。

另收佐信, 課程會延遲兩星期開始, 第一堂係5月6日。地點係順興商業大廈。

大宅

Thank you for Jenniferycn and GCCHAN!到時見!

別墅

Jenniferycn , GCCHAN,

唔該晒 ~~
到時見

複式洋房

[size=large]~ 最新消息 ~

[size=large]上堂地點: 尖沙咀基督教服務處402室

已留voicemail 俾幾位聯絡唔到的媽咪, 希望您地會聽到 or 睇到呢個 Post ....星期日見!!!

大宅

Jenniferycn 寫道:
[size=large]~ 最新消息 ~

[size=large]上堂地點: 尖沙咀基督教服務處402室

已留voicemail 俾幾位聯絡唔到的媽咪, 希望您地會聽到 or 睇到呢個 Post ....星期日見!!!

Thanks!

大宅

Oops! I should be under class 3 not class 2! Sorry

大宅

chintaitai,

Class 2 starts at 4:30pm and Class 3 starts at 2:00pm. You should received a confirmation letter fm the organization which shown the time.........

miclui

大宅

BK Milk勳章

請問你地會唔會報下一期課程 ??

別墅

下一期課程幾時開始? 幾時要報名?

大宅

BK Milk勳章

下一期 15/5就開始報啦, 7月至9月上課, 有無人想一齊報呀 ?? 我見阿仔果日玩得好開心, 我想同佢報埋下一期呀, 你地有無興趣 ??

大宅

我覺得阿仔去JWT Kids Gym玩得happy d,而且多好多野玩, 我唔會join下一期啦!

複式洋房

我都唔 join la, 囝囝7月報佐協康Playgroup, 個度多d野玩!

別墅

請問仲有冇位?我都想JOIN呀~

首頁

尾頁

跳至