婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

Any good 屯門中醫? 鄺太good?

anyone has鄺太address and tel? Thanks!
Isaac仔2004年4月8號在法國醫院出左世啦~~~

複式洋房

Re: Any good 屯門中醫? 鄺太good?

是否在紅橋哪位?
我的朋友也有看她,但我不清楚她好不好、只知她的兄弟(在大埔做中醫的)就幾出名。
如你到紅橋,就好易找到。

民房

鄺太 電話 24573289 保安堂
joeyli 寫道:
是否在紅橋哪位?
我的朋友也有看她,但我不清楚她好不好、只知她的兄弟(在大埔做中醫的)就幾出名。
如你到紅橋,就好易找到。

大宅

Thank you very much as I listen some people said that she is good.Do u know do I need to wait for a long time to see her?

大宅

Is she good? How much? Do I need to wait for a long time?

民房

要等好耐, 我試過成個鐘, 不收診金,收藥費我就每次都比3日藥 約$100-$200. 如果夾到佢都幾好, 通常我睇一次就OK
delfin 寫道:
Is she good? How much? Do I need to wait for a long time?

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

新墟雅都商場二樓, 匯豐銀行與中樂琴行之間有間 xx堂, 我老公睇感冒骨痛等幾好。係一個女醫師主理, 我唔記得叫咩名, 不過見佢出面張貼左好多委任証之類, 好似好勁咁。

我見佢幫老公診症時好細心好專業,老公話ok。診金連煲埋一劑藥$60。平日下午看症都係等一兩個人。

首頁

尾頁

跳至