自由講場

跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

會幫BB打流感針,肺炎縺球菌針嗎?

王國長老

2019勳章 至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Re: 會幫BB打流感針,肺炎縺球菌針嗎?

我有幫BB打肺炎針,滿一歲打最抵,(因為細

男爵府

流感針,水豆針...打左
肺炎縺球菌針醫生話2y打一針ok
[

複式洋房

我都有同bb打肺炎針,touchwood無咩副作用,我自己看doctor時都會問肺炎針值唔值得打,問咗幾個,有個仲答我:{如果我有仔,都會俾佢打!},so我先決定俾bb打.

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

該用戶已被刪除

珍珠宮

肺炎縺球菌針就打左, 流感今年就未喎

男爵府

talkative 寫道:
我個囡打左肺炎鏈球菌,冇副作用

me too!
但就冇打流感呀, 因為前年打過打左都會有流感! so 今年唔打啦!

民房

流感唔會,肺鏈就會,聽日就打!

大宅

我都想打肺炎縺球菌針,可否告知幾錢支及醫生姓名呢

複式洋房

how old 可以打

別墅

FlorenceChan 寫道:
我都想打肺炎縺球菌針,可否告知幾錢支及醫生姓名呢

Almost all doctors got those shots. Just ask the one you usually go to. Mine cost $750 per doze.

How old? Well, starting from half a year old. The younger the baby, the more shots you need.

首頁

尾頁

跳至