自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

梁家傑打算參選特首,雖當選機會不大,但我地可要求他把大陸孕婦問題拿來跟曾生討論下,向曾生施壓,各媽媽請行動

請click[email protected]

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 梁家傑打算參選特首,雖當選機會不大,但我地可要求他把大陸孕婦問題拿來跟曾生討論下,向

無用ga!當年佢哋班律師幫莊豐源攞居港權,點會自打咀巴

http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=818036&forum=162&44

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 梁家傑打算參選特首,雖當選機會不大,但我地可要求他把大陸孕婦問題拿來跟曾生討論下,向

邊個做都冇得攪, 除左阿爺開聲啦!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

大宅

loklokma47 寫道:
無用ga!當年佢哋班律師幫莊豐源攞居港權,點會自打咀巴

http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=818036&forum=162&44

i agree,不過我諗特首唔出聲講呢單孕婦問題可能留有後著,係想同 梁家傑張來辯論既時候質佢攪出呢單野,特首然後就出手收拾殘局就立刻

男爵府

2020勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原來就是你地梁家傑,余若薇,湯家華呢班人食糞啦

首頁

尾頁

跳至