夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

我好想離婚

我好down, 佢成日都話要返大陸搵朋友, 比佢返一二次就上左心, 我知道佢靜靜都有返去(因發覺佢攞返張回鄉咭), 我唔想忍落去!!!!!!!!!

複式洋房

Re: 我好想離婚

我都明白你好唔開心..
但唔好咁負面住..
你要正面同佢講清楚..問你老公想點..
如果大家有心挽留..咪比次機會佢囉..
傾都未傾就諗住離婚..好似衝動左d呀!!

洋房

己經罵過幾次交, 話到明再上, 我會離婚!!!!!

大宅

上大陸的男人
一定死硬
就算好男人都會變
見過好多好多好多

複式洋房

What he went back for? Maybe he really has a friend in China?

複式洋房

咁你老公即係承認左佢番去滾?
你講到要離婚..佢都唔驚..好似有點那個喎..
你地幾左婚幾耐, 有無小朋友?

大宅

你有冇問清楚佢上去做咩~??
唔好唔開心啦~同你老公傾下~~
可能佢會改呢~~

洋房

我結左8年幾啦, 2個小朋友, 佢話上去同朋友敍舊, 上去dum骨唱k落bar, 由早9點幾玩到半夜12點幾1點先返, 佢話無去滾, 你信唔信呀????

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

lau123456 ,

每個星期都去?
天空之城, 快樂之地

大宅

"離婚"這兩個字,會不會太輕易出口呢?不如大家平心靜氣地傾

大宅

如果真係離婚,那妳是否已想到之後的安排?(如住處...小朋友的照顧...) &妳對佢係咪已經冇晒信心?[quote]
lau123456 寫道:
我結左8年幾啦, 2個小朋友, 佢話上去同朋友

複式洋房

甘佢返來有無咩唔對路?

複式洋房

女人好抵死架...
好想聽男人講真話..但講左出黎又唔信..
但真係要好好傾下..你有兩個小朋友丫..
如果你無小朋友就無乜所謂姐..
真係要三思呀..[quote]
該用戶已被刪除

大宅

聽聞上面揼骨好正, 不論大人細路都會揼上引, 你千萬吾好衝動, 可能真係揼骨咁簡單.

子爵府

好媽媽勳章

其實因為大陸揼骨平...同埋舒服...好多人放假都會上去揼骨...雖然上面有好多唔正經...但係都有好多係正經...睇你去邊到揼骨...你同佢傾下先...唔好咁衝動就話離婚...

[url=http://lilypie.com][img]

子爵府

好媽媽勳章

其實因為大陸揼骨平...同埋舒服...好多人放假都會上去揼骨...雖然上面有好多唔正經...但係都有好多係正經...睇你去邊到揼骨...你同佢傾下先...唔好咁衝動就話離婚...

[url=http://lilypie.com][img]

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

lau123456,

咁不如你搵次同佢一齊去同朋友敍舊啦!2個小朋友搵親戚幫下手。再唔係同埋2個小朋友去law, 你同佢講:同朋友敍舊玩下之嘛,咪順便俾你朋友見下老婆、仔女law,無理由係friend 連朋友個老婆、仔女都未見過嘛!
天空之城, 快樂之地

洋房

我宜家都系放唔開兩個仔, 如果唔系我一早走左啦!!!!!!!!
佢今朝一早打返嚟死都話去左食飯飲酒, 我同佢講不如大家分開吓, 佢聽完無出聲好耐, 我就收左佢線, 佢不停打電話返嚟我都冇聽, 我連電話都廢事攞走左出街!!!!!!!!! :-( :-(

複式洋房

我都係因為小朋友所以先無走..
但既然佢有打番電話比你..
咁你即管聽埋佢講咩先囉..
如果你去意已決..你老公做d乜都唔會令你回心轉意..
咁就要講清講楚..無謂拖泥帶水令自己辛苦..

首頁

尾頁

跳至