跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 有無人收到雅培 3號恩加健呀.....

goofyszesze :

我都有3號sample呀~妳要唔要?

仲有一罐2號(400g),如果要我在1歲party
比你好嗎?你到時提我,我驚吾記得呀!!

子爵府

jkbb
謝謝。

jkbb 寫道:

仲有一罐2號(400g),如果要我在1歲party

大宅

咁多人都收到既.......我都無。如果我有比妳呀!!!

子爵府

灰熊寶寶
多謝你先。

灰熊寶寶 寫道:
咁多人都收到既.......我都無。如果我有比妳呀!!!

大宅

如果要我在1歲party

子爵府

思仔
THANKS

思仔 寫道:

如果要我在1歲party

伯爵府

咁妳寄個回郵黎俾我la~ !

2包3號奶粉only 61g,幾張coupon,妳預下幾錢郵費la~
我pm妳我address啦~

goofyszesze 寫道:
你可唔可以寄比我呢?
我付郵費。
[quote]
米水 寫道:
我都有呀~妳要唔要?

仲有一張2號(400g)換領券,要唔要呀?(31/12/06到期)

不過我唔會去party,點俾妳呀????

妳pm我呀~
[/quote]

侯爵府

I also have, anyone wants them? I can pass them to you on next tue's 10ha 10ha dinner, or Jan's birthday party. first come first serve ya!!!!

大宅

有邊個想要,我都有. 如果你都去1yr party (0121) 話我知.

侯爵府

I also have 雀巢米粉 $5現金券 x3 but expire on dec 31, anyone wants them, pls. send me your address, or I can pass them to u tomorrow nite if u are going to hot pot as well.

大宅

我亞b都係食雅培,唔知仲有冇人有sample多呢

CHIEKO

首頁

尾頁

跳至