想生BB

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

照到啦!照到啦!不過.....

昨日去咗私+度照有一個0.08cm胎long,不過响另一邊照有一個2.8cm水瘤,好担心 :cry: :cry:

別墅

Re: 照到啦!照到啦!不過.....

唔好擔心住, e生有冇話有咩辦法呀?
身子要緊!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

你唔駛太擔心, 而家好多婦女都有水瘤. 只要佢唔係不斷長大就無問題. 而且你會定時定候做產檢, 醫生會同你跟進的 有時水瘤會因胎兒成長, 而自然縮小的 :mrgreen:

不過記住唔好食雪蛤膏同燕窩. 因含雌激素同高蛋白, 會刺激水瘤生長

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

唔好擔心~take care~

子爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章

gorettiyip,

唔駛担心, 我個時都係咁, 依稀記得医生仲話BB會係水瘤取養分 (好似係咁話). 唔駛担心既, 放鬆D :mrgreen:

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

唔使擔心, 我個婦科醫生話有好多早期懷孕既婦女子宮入面都有水"卜"仔, 當個胎大大下就會自然收架喇.

子爵府

畀面勳章

多謝各位 , e生都叫我兩星期再去check,到時睇下点

複式洋房

我年初生完bb,我懷孕時同樣有水瘤,醫生提醒佢會因子宮大而發大,只要chec夾住,唔阻bb就ok,※唔駛擔心。我生完再check,水瘤現才已縮少了,下放心,心情好d,bb出世都好湊d。

首頁

尾頁

跳至
熱門主題