興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

係咪 Internet Explorer 出現問題?

[size=medium]唔知點解當我 click d 連接 link 嘅時候,只係開左一個空白畫面嘅 window 喺度

我依家就算想 send e-mail,當 click 入『收件人』嘅時候,都去唔到 address book 呀?

[size=x-large]點算呀 )))
路遙知馬力,日久見人心!

水晶宮

Re: 係咪 Internet Explorer 出現問題?

:-( :-( :-(

男爵府

環保接龍勳章

Re: 係咪 Internet Explorer 出現問題?

我都成日係咁呀,好多時click條link係另開一個brower,但都只係開
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

水晶宮

[quote]
Harry媽 寫道:
我都成日係咁呀,好多時click條link係另開一個brower,但都只係開

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至