意見反饋
義工

自由講場 今日: 434|主題: 1009314

我想買人做鑽石有冇人介紹要勁真

侯爵府

國民生產總值:22453

醒目開學勳章

我想買人做鑽石有冇人介紹要勁真

如題

侯爵府

國民生產總值:22453

醒目開學勳章

Re: 我想買人做鑽石有冇人介紹要勁真

up

大宅

國民生產總值:3550

你可以去tst間city-super睇吓, 有間嘢叫rock (唔知有冇錯). 佢哋嘅"石"係照鑽石咁打磨, 都好真! 仲可以揀k白金定銀, k白金真啲不過貴少少.
Our anniversary[br]

複式洋房

國民生產總值:498

i think u can go to 周大福 or 周生生 or other large jewellery co
they are more reliable
and shall have certificate

侯爵府

國民生產總值:23127

但佢要人造鑽石喎!
enbutter 寫道:
i think u can go to 周大福 or 周生生 or other large jewellery co
they are more reliable
and shall have certificate

大宅

國民生產總值:2355

你可以去CARAT睇o下,Lane Crawford 有counter。CARAT 網址

別墅

國民生產總值:591

ARTE

仲有人做藍寶紅寶添

男爵府

國民生產總值:9006

又真係幾靚喎, 雖然係人造石, 不過都好靚, 有無人買過呀?

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.