跳至

首頁

尾頁

大宅

吹氣用品思物 (冇貨取消)

我搵到個氣泵幾十蚊,佢分兩款,一款插240V ac(即家用),另一款插12V DC(即汽車插頭),你地有冇興趣呢??我就買左汽車插頭自己搵叉電駁住用,因方便可以夏天去沙灘用,價錢要睇下有幾多人買先知幾多,正價就80

大宅

Re: 吹氣用品思物

ccpccp

請問, 插240V ac(即家用) 係咪泵咩都得架

因為我真係唔識, 唔好意思 :mrgreen:

大宅

個泵有一個入風一個出風,風咀係有一大一細,佢泵吹氣玩具用細咀就OK,我個波波池約泵7-8min,玩完用佢抽走就唔駛自己禁扁佢啦

大宅

Re: 吹氣用品恩物

我之前搵左好耐, 係灣仔玩具街無得買, 旺角又話唔係夏天要訂 $150, toysrus 有現貨但成 $199.9, 不過個 d 係兩乾濕用.

好, 我買! 就算個波波池唔玩收埋, 都可以用來吹浮床 & 吹氣玩具, 實有機會用得著!

name............. 邊款? (乾 or 濕)
---------------------------------
1. reginefhk... 乾電

別墅

插12V DC(即汽車插頭)....
唔係好明...??
o甘即係一定要插主電用 or 叉足電就用得...or 可以插乾電呢...????

大宅

我都想知
因為對e方面ge野好鬼4蠢
LoBB 寫道:
插12V DC(即汽車插頭)....
唔係好明...??
o甘即係一定要插主電用 or 叉足電就用得...or 可以插乾電呢...????

別墅

ccpccp, regine,

死啦! 又要係屋企泵波波池!!! 又要係沙灘泵浮床!! 有冇節哀既辦法丫?? 唔通兩個都要買?

究竟有幾多個選擇呀?
1. 240v ac(即家用)配乾電 or
2. 240v ac(即家用)配濕電 or
3. 12v dc(汽車用)

sorry! 唔係好明!! 有錯就話我知啦ok!

大宅

首先多謝你地回應,而家講解多一次啦,其實一路我都話得兩款
240v ac(即家用)濕電,即屋企用既三腳插頭
12v dc(汽車用)即係你地部私家車既點煙器
OK

如果你地屋企用就買240v ac(即家用)濕電
有車戶外用就12v dc(汽車用)
就係咁喇

不過我選左12v dc,因考慮到將來會去沙灘用,咁我就麻煩小小

我就成套係咁既,當然我咁樣就會貴好多

我自己買多一舊12V既充電池同一部充電機,平時就叉好舊電之後就可以用,咁去街時可凈帶個泵同舊電就可戶外用喇,上次PG我都係咁用法,個泵最衰係比較嘈吵

12V充電池

12V充電機

汽車插頭,直接插汽車點煙器就用得

別墅

哦....icic
o甘好次你o甘要多個充電機又要俾多幾多$$ 呢..?
好似買埋就方便d boooor

大宅

去沙灘又幾方便 唔洗吹到咀都"咩"~

別墅

ccpccp,

明白了! 我跟!! thank you

name............. 邊款? (乾 or 濕)
---------------------------------
2. 可晴媽咪.....一套(跟你果套一樣)

大宅

我都跟

3. gie_angie...240v ac(即家用)濕電

[/quote]

大宅

reginefhk ,

咁快又諗到浮床

喂, e+先岩岩開始凍咋喎

[quote]
reginefhk 寫道:

我之前搵左好耐, 係灣仔玩具街無得買, 旺角又話唔係夏天要訂 $150, toysrus 有現貨但成 $199.9, 不過個 d 係兩乾濕用.

好, 我買! 就算個波波池唔玩收埋, 都可以用來吹浮床 & 吹氣玩具, 實有機會用得著!

複式洋房

好 我都跟

4. shirleyby.....12v

大宅

諗吓諗吓, c6 自製既乾電 pump 都 ok, 又細又係普通筆芯電, 係就係慢 d, 但勝在唔駛咁多配件, 所以唔再買啦!

4. shirleyby.....12v[/quote]

大宅

今日聯絡過賣家,原來佢亦冇貨賣,真係唔好意思:-( ,或者你地試下去一D汽車配件鋪頭睇下,有D泵車呔既泵好似都唔太貴.

大宅

恆爸爸玩野,一齊 佢...

大宅

或者想恆恆暴光率高D, 易D搵女朋友

大宅

ccpccp

aiya... 唔緊要, 咁冇計啦

ccpccp 寫道:
今日聯絡過賣家,原來佢亦冇貨賣,真係唔好意思:-( ,或者你地試下去一D汽車配件鋪頭睇下,有D泵車呔既泵好似都唔太貴.

首頁

尾頁

跳至