母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇全pump媽咪可以幫我?

我BB6個禮拜大,但呢2日食量下降150-250ml一日,又好多日至有1次大大,咁有冇問題呀?

複式洋房

Re: 有冇全pump媽咪可以幫我?

只要夠小便就冇問題,一天夠6條以上較濕的尿片嗎?
有時bb唔係everyday有大便,佢冇唔舒服就ok,試過有其他mami嘅bb10多天冇大便,maybe bb 吸收得好,唔駛担心住。
樂樂B係06年5月尾出世。 :-)[img][url=http://www.babyhome.com.tw/bb/173039[/img]]入嚟睇吓我啦![/url]

大宅

nicoleyin

多謝你嘅回應,但係佢連食量都下降至担心呀!

別墅

nicoleyin,
我想問BB係咪會一路食一路痾Poo-Poo, 仲係好多風放住屁痾架?

彤彤最新一輯寫真集出爐了!{Weight 3.33kg}12月22日 3.7kg ;-)[size=medium]1月10日 4.63kg2月12日 5.5kg ;-)6月11日 8.11kg

大宅

我b囡1-2個月時成日poo -poo有好多屁屁, 大大下無咩囉, 最緊要幫佢掃多d風.

nicoleyin,
我想問BB係咪會一路食一路痾Poo-Poo, 仲係好多風放住屁痾架?

複式洋房

我b都係一路食一路poo-poo同放屁,
健康院姑娘話係太多風...

Kristy555 寫道:
我b囡1-2個月時成日poo -poo有好多屁屁, 大大下無咩囉, 最緊要幫佢掃多d風.

nicoleyin,

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊