自由報料

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

急....有無其他保暖泳衣牌子???(除TYR, NYC)

男爵府

2019新春慶豚圓

Re: 急....有無其他保暖泳衣牌子???(除TYR, NYC)

我都買左之前有topic介紹既aeroskin保暖泳衣.只係上身都已經6百幾蚊.但係到最後亞仔上水都係凍到震哂架.所以真係要考慮.但可以考慮aeroskin(即好貴我買左既保暖衣)再著長身連身既潛水衣.咁都可能頂得住.
[img align=right]http://mud.mm-a7.yimg.com/image/3857997831[/img]

大宅

Re: 急....有無其他保暖泳衣牌子???(除TYR, NYC)

仲有speedo呢個牌子。

其實保暖泳衣要連身一件過兼貼身先有用﹐上下截分開或背心會好易入水-->凍。同埋上水一定凍個喎﹐只不過無一般泳衣咁凍。所以上水都要被件浴袍或毛巾。

最好﹐都係個池同更衣室有暖氣啦﹐差好遠架。

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我亞囡呢件喺潛水公司度買...教練價 $230...邊個有興趣??

我個囡個同學買咗..但唔肯著(size2號, k1啱著) 連牌都未剪架!

我個囡就著得好好..少入水(因為夠貼身)

禁止訪問

大宅

膠衣底下再加打底就夠暖,我個女件膠衣係短(就).連身,我再比件連身短(就)泳衣佢D同學個個都係咁無人話凍wo!你試下la!!我件只係唔過二百既nyc真係work 唔須要買太過貴!細路好快大ga

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

亞仔都係著aeroskin, 勝在夠輕同勁"冼"水, 一上水d水好快就"冼"晒落黎, 所以只要披返條毛巾就ok. 雖然貴d, 但都好過果d又重,又唔舒服. 而且有水就一定涷囉.
Latte, 又名臭TE或臭喵

禁止訪問

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係一件單衫. 我唔知依家幾多錢一件呢. 兩年前買第一件果時係七百幾蚊一件衫一條褲. 打左八折計. 依家果件係同事送架. 不過我覺得可以唔買褲都得囉. 依家亞仔單著佢加返條泳褲游, 冇再著上衫.

我果時係佐敦間海洋買, 因為之前有朋友買左, 所以同佢講熟朋友介紹, 佢話可以打八折喎, 結果真係打左折. 你可以試下同佢講朋友介紹啦, 要佢俾八折你睇下得唔得. 我之前有張vip咭, 不過唔知放鬼左係邊.
Latte, 又名臭TE或臭喵

大宅

LamMa2,

我亞囡嗰件係 NEO SPORT 嚟..

click here

洋房

Hi LamMa2,
Where can buy the Neo wetsuit? Thanks.

大宅

bozical 寫道:
你試下la!!我件只係唔過二百既nyc真係work

請問可以在那裡買呢?? 是連身還是半身.

大宅

MarcusMa,

應該係喺啲潛水會有得賣!
MarcusMa 寫道:
Hi LamMa2,
Where can buy the Neo wetsuit? Thanks.

首頁

尾頁

跳至