自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我都係咁,戒都戒唔到。

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

我每日都要一杯, 唔飲過好似唔知點

公爵府

回覆:飲開奶茶 , 一旦唔飲就頭痛和唔精神

我,咖啡/茶,唔飲會頭痛

珍珠宮

畀面勳章

引用:我以為你講緊bb果啲開奶茶添,奇怪點解你唔

原帖由 florapang0426 於 13-08-28 發表
我以為你講緊bb果啲開奶茶添,奇怪點解你唔飲就
我都以為係

大宅

我都係每日一杯 唔飲會超眼瞓,頭痛

伯爵府

我吾飲會心思思

你好

男爵府

熱血勳章

引用:Quote:原帖由+florapang0426+於+13-08-28+

原帖由 cheese08 於 13-08-28 發表
我都以為大人做咩日日飲開奶茶
我都係咁諗 ,嚇得我

男爵府

回覆:florapang0426 的帖子

我都係仲諗緊個仔飲會唔會上癮

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

florapang0426 發表於 13-8-28 15:47

我都以為係

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

我都戒唔到, 一係飲奶茶, 一係飲咖啡

試過出外旅行無飲, 成日覺得好攰, 一坐低就想瞓.

男爵府

BK Milk勳章

我一到下午冇飲,就頭痛!上左引
Charmmy is DADA, MAMA's Darling.
Charmmy is 18 months aged.
Charmmy Likes To Play With DADA & MAMA.
Charmmy Has 2 Bowls Of Rice Everyday.
Charmmy Likes To Eat Bananas And Bread.
Charmmy, DADA, MAMA Love You All The Time.
Charmmy Starts To Said "MA" November 27.
Charmmy Starts To Stand On The Bed In December.
Charmmy Travels To Singarpore In March 2010.
Charmmy Walks By Herself In April 2010.

侯爵府

hashtag影視迷勳章

奶茶咖啡既奶我太吸收好快肥,迫住戒

老餅會員上科林只求開心!

大宅

我冇飲就好似病咗咁,做嘢冇哂動力,衰到去旅行都要帶埋去酒店自己沖嚟飲!

男爵府

BK Milk勳章

我都係架.. 每日要飲一杯,唔飲唔安樂

公爵府

牛年勳章

florapang0426 發表於 13-8-28 15:47

x2

不過我唔飲得奶茶,一飲就會耳鳴,心悸,頭暈想嘔,瞓唔著

大宅

baby_jkk 發表於 13-8-28 15:40
我每天都飲一杯 , 但最近想戒咗佢因為奶茶都幾高糖高脂. 但一唔飲就好似周身唔自在 , 到下午重有啲頭痛! ...
Me too!到點零鐘個頭就會痛到爆甘濟!
即刻嗱嗱林飲返杯!飲完無耐就會好好多!
都唔知係心理作用定真係甘靈呢

大宅

我以前都係一定要飲,唔飲好頭痛!好彩有左bb之後介左!宜家飲凍0茶

大宅

以前一定要飲,之後轉工要見客時,經過一日三餐都奶茶後,夜晚反胃嘔到七彩,之後介左,而家只飲水,檸水,簡中飲半杯飲茶!

子爵府

畀面勳章

引用:我以前都係一定要飲,唔飲好頭痛!好彩有左

原帖由 didiau 於 13-08-29 發表
我以前都係一定要飲,唔飲好頭痛!好彩有左bb之後介左!宜家飲凍0茶
同你一模一樣
介咗之後冇再頭痛,而家唔敢飲奶茶mouth:

伯爵府

引用:我以為你講緊bb果啲開奶茶添,奇怪點解你唔

原帖由 florapang0426 於 13-08-28 發表
我都係!做佐媽媽,一定會睇成開奶茶

BB你來咗啦?

首頁

尾頁

跳至