意見反饋
義工
[2007年] 唔知真定假

珍珠宮

國民生產總值:37283

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唔知真定假

轉載:-
"我系香港親戚話, 依家有新法例系明年一月一日生效, 禁止孕婦入香港生仔,

所有非香港居民入境, 要

珍珠宮

Re: 唔知真定假

http://cache.tianya.cn/publicforum/Content/free/1/835123.shtml

睇到我眼都凸埋!!!

大宅

國民生產總值:2520

'晒氣'啦, 識得上網而又搵到呢編文既大陸人, 肯家有番咁上下水平.... 問題係, 而家絕大部分來港產子的大陸孕婦係無水平的人嘛! 呢班人可能字都未識齊呀!

寫呢編文既人其實心情同我地都好似, 大家都吾明o個班死都要黎既人究竟在諗什麼!!

珍珠宮

"哂氣"?

其實我係想講唔知裝xray 係真係假.

別墅

國民生產總值:920

唉... 真係!

轉載:-
“我依家好煩, 預產期系明年一月中, 都唔知?算好? X-光好勁輻射, 怀孕系都唔可以照肺, 夾硬過關, 將?bb?畸形?好??"

Source from:
http://www.gzmama.com/ShowPost.asp?PageIndex=5&ThreadID=65447

珍珠宮

如果係真都唔錯, 至少有阻嚇作用, 即使佢地無良起上黎要過境都check佐先, 有就唔畀入

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.