懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

邊度有又平又靚o既餵奶睡衣?How much?

如題

男爵府

Re: 邊度有又平又靚o既餵奶睡衣?How much?

我之前在010買了兩套特價餵奶睡衣,$200/套,但唔係厚料.

禁止訪問

大宅

rubbinma,

哈哈,你真係無處不在wor!
我夏季曾o係歐歐咪妮買過衫,埋單要成$3,xxx,肉痛死我! :-( :-( :-(從此無再人去le度睇衫lor :tongue:

我依家半夜要去toilet2~3次,差不多每隔2 hrs去1次,有時會整醒o左阿b, 跟住就無覺好訓 Lu

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

荃灣綠楊新村間歐歐咪妮做緊超級大減價,所有衫都係$199,兩件$299...sales姐姐都有介紹我果件睡衣,不過我想買disney公仔睡衣,有時間大家可以睇下!!!

Birth -- 3.7 kg    1Y -- 11.1 kg   2Y -- 13 kg  3Y -- 16.3 kg   4Y -- 17.6 kg   4.5Y -- 19 kg  5Y -- 20.4 kg  5.5Y -- 20.8 kg   6Y -- 23 kg

首頁

尾頁

跳至