意見反饋
義工

香港18區媽媽會 今日: 37|主題: 153664

[西貢區] tko有邊個兒科e生好ga?

侯爵府

國民生產總值:22068

tko有邊個兒科e生好ga?

亞囡有傷風和咳ar,有冇好介紹呢?
已睇過東港城==>張傑e生和新都城==>柯晨苒e生
但都唔得ar :-( :-(
~我對寶貝~
筠雅giana&覺賢percy

大宅

國民生產總值:3212

Re: tko有邊個兒科e生好ga?

有無去過寶林

侯爵府

國民生產總值:22068

[quote]
leonora1227 寫道:
有無去過寶林
~我對寶貝~
筠雅giana&覺賢percy

大宅

國民生產總值:2850

梁淑芳Sophie Leung (教授級)
新都城三期

大宅

國民生產總值:2339

何成輝

大宅

國民生產總值:1404

調景嶺彩明苑有個醫生幾好,叫柳樺,我都係朋友介紹比我個仔睇,我覺得ok,我又介紹比朋友,佢地都話幾好,禁你試試啦 :lol:

子爵府

國民生產總值:13987

畀面勳章 環保接龍勳章

我個囡睇鄺家信....卓健醫療o既係新都城1期~舊年9月先開但係佢好好人好細心係兒科專科~我囡囡本身睇吳文轁宜家都轉o左睇佢very good

大宅

國民生產總值:1092

安寧 的 馬炳坤

複式洋房

國民生產總值:210

富寧花園吳德x, 我個仔(五歲)由細出世睇到而家, 有試過睇其他醫生, 但係都吾得, 都係要睇返佢. 而家個女(2個半月)都你比佢睇. 吾錯架, 可以試下囉.
不過小朋友都要夾醫生先得架, 可能我個仔夾佢啦!

複式洋房

國民生產總值:382

請問價錢貴唔貴得過吳文淄?
:lalala: :mrgreen: :-| :wink:

複式洋房

國民生產總值:136

贊同彩明苑既 Lau Ip。
因我個囡囡病而心情唔靚,扭計扭得好勁,
佢會好有心機慢慢
我是王晴豬之媽媽,我叫王師奶,嘿

子爵府

國民生產總值:13987

畀面勳章 環保接龍勳章

dordormom,

差唔多啦, 190蚊連診金,吳文轁都係200蚊到,如果你去吳文轁o係淘大個診所仲貴d, 好似220定230到~

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.