自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人試過係街俾人拍膊頭呀?

我琴日係尖沙咀俾人拍左我3次..我聽d媽咪講話有好多迷暈當,所以她們拍我時我即刻走....我係一條街俾人拍左3次,好驚呀!有冇媽咪知道佢地係咩人黎架?
我見佢地週圍拍人...
依家唸返起會唔會佢地係問路呢....

珍珠宮

畀面勳章

Re: 有冇人試過係街俾人拍膊頭呀?

銅鑼灣都有好多. 逄係你一個人 (仲要拎住幾個shopping bags), 佢地就會埋黎拍shoulder. 跟住問你係咪著中碼衫. 有媽咪話佢地係迷暈黨, 有d就話叫你上公司買package...

我已經試過太多次比人拍shoulder, 所以我一感覺比人拍shoulder, 拎一拎轉頭, 見係唔識既就即走, 費事比佢"迷暈".

珍珠宮

畀面勳章

我都係尖沙咀比個女人拍過, 係大陸女人, 佢未講嘢我已經走咗, 冇理佢....

伯爵府

我都有俾人拍膊頭/拍手臂, 都係我一個人行 (因為去完gym, 成個累樣), causeway bay sogo後街, times square對面行人路(kfc) 最多, 可以一條街俾人拍3次, 我直情望都唔望, 一聽到佢話 "消姐, 唔該......" 我己經走到遠遠.

洋房

Police should do something!

別墅

我都係一個人係銅鑼灣行比人拍膊頭,係個大陸女人問我件衫有冇中碼, 我啤住佢笑下就快步走左....好驚 驚佢係迷暈黨
但你比人連續拍三次咁多又真係幾奇怪
你問路會唔會拍人膊頭呀?我就唔會啦!

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

always in the causeway bay
ppmon 寫道:
我都係一個人係銅鑼灣行比人拍膊頭,係個大陸女人問我件衫有冇中碼, 我啤住佢笑下就快步走左....好驚 驚佢係迷暈黨
但你比人連續拍三次咁多又真係幾奇怪
你問路會唔會拍人膊頭呀?我就唔會啦!

禁止訪問

洋房

Found this!

Click here - 大家行銅鑼灣同尖咀真係真係要小心d!!

男爵府

我有次去銅鑼灣sogo後面街個度諗住落mtr比d野個fd, 點知有個女人拍我, 仲話"唔好意思, 小姐", 但個時落雨, 而且好耐之前已有人講拍你個d可能係迷魂黨, 咁我只係望一望邊個拍我, 就話唔得閒咁就走左喇, 我驚同佢講多句, 之後唔知發生咩事, so即刻走最安全

男爵府

我都試過啦,每次一個人到銅鑼灣都會遇到,有一次仲離譜,我過緊馬路,佢迎面在馬路中心過來阻住我話:“消姐,妳係唔係著M 碼衫!"我當時的眼神厲住佢,然後趕快過馬路。當然無回頭再看啦,而且匆匆咁走!我驚佢有同黨跟住我....

別墅

我都係銅鑼灣sogo後面街

唔係咁狼下嘛
fatduckbb 寫道:
我都試過啦,每次一個人到銅鑼灣都會遇到,有一次仲離譜,我過緊馬路,佢迎面在馬路中心過來阻住我話:“消姐,妳係唔係著M 碼衫!"我當時的眼神厲住佢,然後趕快過馬路。當然無回頭再看啦,而且匆匆咁走!我驚佢有同黨跟住我....

複式洋房

我本身係一個肥c奶.
試過幾次係TST,俾個女人問(我懷疑係同一個人)"小姐,你著大碼衫架可,你著得好好睇喎..............."
初初我唔理佢,就行左去,後來試多幾次,我咪答佢,"死開啦!!"
其實我都有自知之名啦,肥人著衫有幾好睇

別墅

Teresa 寫道:
銅鑼灣都有好多. 逄係你一個人 (仲要拎住幾個shopping bags), 佢地就會埋黎拍shoulder. 跟住問你係咪著中碼衫. 有媽咪話佢地係迷暈黨, 有d就話叫你上公司買package...

我已經試過太多次比人拍shoulder, 所以我一感覺比人拍shoulder, 拎一拎轉頭, 見係唔識既就即走, 費事比佢"迷暈".

我都試過,各位姐妹真要小心

別墅

我都係喺尖沙咀加連威老道比個女人拍搏頭問我喺咪著中碼衫,我擰一吓頭就走咗,因為當時開緊工,冇理佢,真好彩.
http://wwwhttp://www.yufoto.com/224740-2/BB.gif.yufoto.com/224740-2/BB.gif

男爵府

哇!我以為淨係尖沙咀有,原來港島區都有啊?真係要小心先得~~
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

唔識嘅拍你,千其唔好理,9幾9扼人架
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

禁止訪問

男爵府

在sogo 後街至銅纙灣廣場一帶,time square附近特別多這些人,一定要小心!

ppmon 寫道:
我都係銅鑼灣sogo後面街

唔係咁狼下嘛 [quote]
fatduckbb 寫道:
[/quote]

大宅

尖沙咀加連威老道,試過兩三次俾人拍膊頭,都你話搵你試衫,
彩佢都傻,肯定係o危人 !
之後再試過有人想攔我,我都直行直過, 各位真係要小心d,乜人都有 .破財事少,命仔事大.

首頁

尾頁

跳至