跳至
[2007年] Painful ar

首頁

尾頁

大宅

Painful ar

very painful these days, can't walk......
today feel like m pain, any BK sister like this?
already 37 weeks la

大宅

Re: Painful ar

我都係37週, 無這樣痛到行唔到喎! 但行得多都少少痛. 你多d訓低好唔好d呀

大宅

Timyi 寫道:
我都係37週, 無這樣痛到行唔到喎! 但行得多都少少痛. 你多d訓低好唔好d呀

now just stay in bed jar, do u feel like m pain? last night, started have this feeling......

男爵府

我都有痛, 不過係恥骨痛, 行路先痛, 所以唔係好行到路~~ 如果你係m痛, 可能係開始假宮縮, 係bb練習定要出世啦, 如果有規律o甘痛有可能會早產哦, 自己小心d啦!!

大宅

hialice 寫道:
我都有痛, 不過係恥骨痛, 行路先痛, 所以唔係好行到路~~ 如果你係m痛, 可能係開始假宮縮, 係bb練習定要出世啦, 如果有規律o甘痛有可能會早產哦, 自己小心d啦!!

恥骨痛 already one week la, last night started m 痛, is that will come out soon?

男爵府

我之前32w都試過, 不過只係一次, 個次都有去睇醫生, 醫生話只要唔係有規律o甘痛就應該無問題, 如果有規律o甘痛就要注意~~ 如果你仲係好痛, 最好mark低幾耐痛一次, 睇下有無規律啦~~

複式洋房

我踏入36周喇,最近下面都有d刺刺痛,用護墊時有少少啡但應該唔係流啡,總之有少少唔舒服 ! 不過胎位仲高應該未生得,想生果時唔知你見紅先,穿水先...定點...???真係一舊雲!

男爵府

你最好多d休息, 我個保險話如果bb未足月出世(未夠37w), 買保險都唔受保(bb保險)~~

首頁

尾頁

跳至