跳至

首頁

尾頁

別墅

有冇媽咪知搭的士去機場多少錢?

又屯門去機埸要多少錢同時間呀 唔該晒

民房

Re: 有冇媽咪知搭的士去機場多少錢?

車程大約半小時就得,錢多少就唔清楚因為未試過,我想大約300元到啩,但是點解唔搭巴士呢?都係一個鐘頭多d啫,不過就平好多只需$13元.

別墅

因為係早上5點幾要都機場呀,我老公又唔去,得我同個仔兩個

大宅

可以CALL的士有7折 (唔包TUNNEL CHARGES, 唔收行理費),上次我CALL 貨VAN,平呀$233 (半小時到), 但係冇AIR-COND,司機開晒WINDOW ,車又嘈(D 架 EH EH聲,差D嘈醒呀囡)..所以CALL的平D又C服D..
就算$300, 7折都係$210,加埋$35都係$245之麻

別墅

係紅的定綠的呀....

珍珠宮

好媽媽勳章

舊年CALL過綠的, 好似$180 OR $200, 包TUNNEL FEE.

民房

10月時call的士$180包隧道費。

伯爵府

綠的
要睇時間...我試過2am就$150

大宅

$200
GLITTER WORDS INTRUCTIONS
» Click inside the textbox then hold Ctrl on your keyboard and press the A key. Next hold Ctrl and press C. On your blog, myspace, personal page, or profile hold Ctrl then press V and add the playboy graphics where you want it to appear on your page.

Results:

大宅

$180 包橋費, 綠的

首頁

尾頁

跳至