想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無姊妹差不多係day20呀?

hi,

今日係day20, 無平時m黎前既谷胸情況,
但個肚有d抽住小小痛,
今個月已經食左排卵藥同埋係排卵日dodo,
希望bingo啦, 好緊張呀 !!
該用戶已被刪除

Re: 有無姊妹差不多係day20呀?

民房

我都係呀!不過,我cycle係唔準,所以我都唔知幾時先至check!

大宅

我今日day27, 都係等緊bingo....希望我地個個都收到最大份既聖誕禮物啦!

男爵府

我day23唔知会唔会bingo呢?

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我DAY25, 好鬼死緊張....

大宅

e, 你地就好啦, 我而家先day 16咋, 希望bingo啦, 好緊張呀, 係我老公應承送俾我的 X'mas 禮物~~
[link=http://lilypie.com][img noborder]http://b1.lilypie.com/3ZtTp8.png[/img][/link]

大宅

hi ,

希望聖誕前有結果啦, 咁呢份就係最大既聖誕禮物lu ~
你地而家有咩感覺呀?bingo係咪同谷m feel一樣呢?
你地有無經驗呀?

男爵府

Hi,
我今日day21啦, 好緊張呀 ! 不過, 身體都無咩特別變化, 體溫無明顯上升, 咁樣, bingo機會係咪不大呀 ?

大宅

hi,

我今日都係day21, 我無量體溫習慣,
因我成日醒瞓, 唔會熟睡4個鐘以上,
其實體溫要keep住幾多度以上先至叫高溫呀?
98.2度算唔算高溫? 我想由聽朝開始check !

大宅

今日day17, 用了David 早早驗完,好似無bingo, 因佢聲稱可3day懷孕就check到... :-(
[link=http://lilypie.com][img noborder]http://b1.lilypie.com/3ZtTp8.png[/img][/link]

大宅

doracmon,

係咩, 乜3日就check到咩?
我昨天day20都心急用d仔check,
都無bingo, 我打算day24再check,
到時10日, 可能會好d, 家陣個心囉囉亂,
雖然都未有, 但就好驚自己跌親,
成日就住就住, 追巴士都唔敢 !

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我星期六個日夜晚去廁所個時, 發覺有少少血絲, 後尾重有1粒大約1/3粒米仔size既啡色分泌(好似gel)我以為係m, 但呢兩日都只係流好少啡啡紅紅, 我今日day28, cycle28所以應該黎m啦今日, 但係體溫無低到, 排卵後一路都係36.9或37, check棒仔都係無野睇, 另外之前所有感覺, 例如胃氣, 肚痛, 依家完全無野, 你地有乜意見呀?

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

大家好,我今日得day 16咋•
同大家一樣都好想係呢個月bingo。

我唔知係咪自己形住,呢幾日個肚扯住扯住,勁多屁放同胃氣。之前無架。唔知有無機呢?不過太早驗唔準架,所以我諗住下星期先驗。

我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

洋房

我今日day23, 體

男爵府

我今日day23啦 ! 體溫維持向36.6-36.7左右, 又唔係話特別高. 但係又有d m feel. 肚脹脹咁. 係咪已經可以用驗孕棒test呀 ?

大宅

Melody, sunsunbb,

hi, 我今日一樣係day呀, 我平時好少量體溫,
因為趕時間返工, 不過前日朝同今朝有check,
前日朝就係36.8, 今日朝就36.7,
好唔開心呀, 我想問幾多度先算高溫,
幾多度先算低溫呀?
我前幾天有黎m feel, 但琴日開始就無啦,
個胸小小谷, 唔係好勁,
但個肚有小小扯住痛,
我今朝用d仔check, 得一條線.......唉

洋房

咁早? 我就想過幾日先, 等12月23日先.

MelodyLeung11 寫道:
我今日day23啦 ! 體溫維持向36.6-36.7左右, 又唔係話特別高. 但係又有d m feel. 肚脹脹咁. 係咪已經可以用驗孕棒test呀 ?

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

係著床後 3日check, 最快最快都要排卵日後 第11日. 你好似心急左D喎 :mrgreen:
doracmon 寫道:
今日day17, 用了David 早早驗完,好似無bingo, 因佢聲稱可3day懷孕就check到... :-(

洋房

首頁

尾頁

跳至