意見反饋
義工

產前產後 今日: 27|主題: 240871

大肚婆係咪應該要打流感針呢??

大宅

國民生產總值:2522

大肚婆係咪應該要打流感針呢??

如題

大宅

國民生產總值:3826

Re: 大肚婆係咪應該要打流感針呢??

我打左,依個月都真係無病過~(之前成日都病---感冒發燒...)
我的家有~
囉囉唆唆 嘅 煩人BaBa
傻下傻下 嘅 咕碌媽媽
少年宅男 嘅 雞仔謙哥哥
奀皮多手 嘅 豬仔浠弟弟
醜怪黏身 嘅 惡馬妹芊妍

男爵府

國民生產總值:5276

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

政府講懷孕4個月以上的孕婦要打流感針.

兒女是耶和華所賜的產業.所懷的胎、是他所給的賞賜。
詩 127:3

我的肺腑是你所造的.我在母腹中、你已覆庇我。我要稱謝你、因我受造奇妙可畏.你的作為奇妙.這是我心深知道的。
詩篇139:13-14

大宅

國民生產總值:2522

咪如果剛剛先知有

大宅

國民生產總值:1759

anyone know is free of charge or need to pay?around how much?

子爵府

國民生產總值:11654

我早幾日岩岩想去打, 點知就病左無得打

大宅

國民生產總值:3826

我16weeks(而家我22weeks)咁上下o係屯門(c+)打$130,但早兩日想幫隻大牛打,打電話去問已經無晒疫苗...
我的家有~
囉囉唆唆 嘅 煩人BaBa
傻下傻下 嘅 咕碌媽媽
少年宅男 嘅 雞仔謙哥哥
奀皮多手 嘅 豬仔浠弟弟
醜怪黏身 嘅 惡馬妹芊妍

伯爵府

國民生產總值:18595

醒目開學勳章 BK Milk勳章

It is recommended to do the vaccination in USA.
Since no stock in Dr. Yu's clinic, I asked Union when I did my checkup with Dr. Sin last week. but the nurse said, Dr. sin not recommend clients to do the flu vaccine!
so, I gave up.

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.