跳至

首頁

尾頁

大宅

生完後, 自己的小腿同腳面好腫

生完後, 自己的小腿同腳面好腫, 有咩方法消腫, 我平時飲開6-8杯水的, 如飲少d水,怕便祕.

大宅

Re: 生完後, 自己的小腿同腳面好腫

我果時都係咁...
瞓覺同坐係度果時都"long"起對腳, 2-3日就消腫架喇

大宅

黎料

多謝, 我試下先.

洋房

而我D朋友就話搽cream嘅時候一路搽一路蹉下小腿大脾D肉喎,可以唔使咁腫之余,你仲会覺得隻腳輕D,鬆D架,我試過ok架,最好叫你老公幫你蹉下小腿背D肉啦,比自己蹉舒服D架 :lol:

大宅

我未生, 對腳都腫到豬蹄咁~~~~ :-(

大宅

未生前一直都無水腫, 開刀完才腳腫. 奇怪.

Angel小茵 寫道:
我未生, 對腳都腫到豬蹄咁~~~~ :-( [/quote]

大宅

629 寫道:

係, 又奇d喎~~~~

伯爵府

629 寫道:

之前上d產前講座,聽d姑娘話係會咁喎(唔記得乜原因)… 不過d姑娘話會好快消腫嘎!唔使擔心!!

大宅

jjtseung 寫道:
之前上d產前講座,聽d姑娘話係會咁喎(唔記得乜原因)… 不過d姑娘話會好快消腫嘎!唔使擔心!!

你個日都睇到我幾腫架啦, 好想快d生, 快d消腫........哈哈

伯爵府

Angel小茵 寫道:

你個日都睇到我幾腫架啦, 好想快d生, 快d消腫........哈哈

快啦!!快啦!!大家加油!!

別墅

我D手指真係睇唔到腫都知係腫..因為D介指全部戴唔返..
我叫馮小妍 聖瑪莉諾同學記得我嗎?
我們都36歲了!

首頁

尾頁

跳至