意見反饋
義工

育兒好物 今日: 4|主題: 92797

想問邊到有平孕婦絲襪買呀?

洋房

國民生產總值:103

想問邊到有平孕婦絲襪買呀?

如題~~thanks!

男爵府

國民生產總值:7205

Re: 想問邊到有平孕婦絲襪買呀?

中環利源東街啲絲襪檔有透明既孕婦絲襪賣, 唔太貴

洋房

我想找黑色睇唔到肉o既絲襪, 唔知邊到平靚正呢?(孕婦店買o個d好貴)

大宅

國民生產總值:1929

我係灣仔買過一對, 唔露肉絲襪料, hk$28。
唔知平or貴?

另外再買多對厚身, 好似綿質個d就hk$69。

兩款都有包腳同唔包腳。 :wink:

*  願我兩個小寶貝身體健康、幸福快樂! *

大宅

國民生產總值:1384

我大肚o個陣買"肥人絲襪"着,同普通絲襪冇分別,但腰圍好闊,唔會箍住個肚,$10 對街邊檔有得賣。

洋房

$28 當然平啦, 我想問灣仔邊間呀??係咪for 孕婦呀??
bbcutie 寫道:
我係灣仔買過一對, 唔露肉絲襪料, hk$28。
唔知平or貴?

另外再買多對厚身, 好似綿質個d就hk$69。

兩款都有包腳同唔包腳。 :wink:

大宅

國民生產總值:2036

我在花園街買了半打肉色絲襪, $35
在太子入口, 天使側邊個間賣毛巾, 好大間的舖頭.
果度有黑和肉色兩隻色.

大宅

國民生產總值:1929

mandy1000,

係灣仔太源街個d檔口仔呀!! 我唔知點同你講邊檔...
但佢個檔口係特別多襪的~ 是一個嬸嬸睇舖...
附近好似賣d乾貨咁架....
你買時要開口問佢... 個d係專for孕婦的~
我買個陣佢話本來hk$35的!
如果你買佢開價hk$35, 你同佢講話之前買過
hk$28咋喎! 咁佢就會平比你架啦!!

如果你要買厚個隻...佢會帶你去前幾個檔口買,
個檔應該係佢老公睇舖的~
*  願我兩個小寶貝身體健康、幸福快樂! *

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.