美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

想去 Dicky Leung 髮廊做負離子直髮,請 PM其資料

我有他的電話,但一直打唔通,請問可否提供其髮廊的資料呀 ?

Thank You !!

別墅

Re: 想去 Dicky Leung 髮廊做負離子直髮,請 PM其資料

name of salon is 'Hair Line"
at Yau Ma Dai
係味千拉面o個條小街, 要落地'勞'
明天回office找 Hair Line tel phone to u

男爵府

好媽媽勳章

Re: 想去 Dicky Leung 髮廊做負離子直髮,請 PM其資料

yybluesky 寫道:
我有他的電話,但一直打唔通,請問可否提供其髮廊的資料呀 ?

Thank You !!

係呀, 佢電話停咗呀..我前曰去咗電髮先知道 原來平曰去有85拆 我電咗陶瓷曲髮. 做colour和剪, 拆咗共$671

別墅

Hair Line Salon
Tel: 2781 4328
Address: 彌敦道咸美街28地庫

男爵府

如果我想剪和做挑染,how much nei?

別墅

Hi enbutter & mwh,

Thank you very much !

Have a nice weekend !

yybluesky

複式洋房

May I know who is Dicky Leung? His technique is very good?

Thanks

大宅

mwh,
你覺得Dicky整"陶瓷曲髮"好唔好呀? 好都想整呀!
mwh 寫道:
係呀, 佢電話停咗呀..我前曰去咗電髮先知道 原來平曰去有85拆 我電咗陶瓷曲髮. 做colour和剪, 拆咗共$671

民房

我頭髮好硬, 好難打理, 我都想搵佢問下, 唔該也PM比我,好嗎 ?
不過我係Daddy黎, 唔知佢識唔識呢, 呵呵 !

首頁

尾頁

跳至