意見反饋
義工

育兒好物 今日: 1|主題: 92800

今期的pampers easy up 24片 加大點換??

禁止訪問

國民生產總值:5142

今期的pampers easy up 24片 加大點換??

子爵府

國民生產總值:14936

Re: 今期的pampers easy up 24片 加大點換??

今次要去baby super先有得換ar

子爵府

國民生產總值:11564

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 今期的pampers easy up 24片 加大點換??

lmk 寫道:
pampers easy up x 5 or pampers easy up x 3
得唔得?

咁仲需要熊仔印花嗎?
是否要同一set

我睇張咭, 無論邊款珍寶裝/超級珍寶裝都一定要熊仔印花(片數+條碼+熊仔印花)
我就想知係咪一定要儲同一系列(如2包超級珍寶裝pampers easy up+1包超級珍寶裝pampers 棉柔尿片=3個片數,3個條碼,3個熊仔印花)唔知o甘得唔得?今日打去問又無人聽~

子爵府

國民生產總值:14343

好媽媽勳章 醒目開學勳章

張咭上面有寫架...

珍寶裝要熊仔印花+片數字樣+條碼標籤每樣 x 5~
超級珍寶裝要熊仔印花+片數字樣+條碼標籤每樣 x 3~

以上珍寶裝及超級珍寶裝熊仔印花+片數字樣+條碼標籤
[size=medium]不可混合貼上,請二選其一
[size=large]#熊仔印花不適用於輕鬆穿

我覺得今次...好似有d唔抵...可能上次反應好,因為有d藥房又偷雞任比客伶呢張咭...所以好多人都換到,而且唔用又會伶番包片出黎平賣...所以今次要多d印花先得囉...
同埋今次唔係藥房有得換...香港得4個地點可以去換~
最多人知道o係邊樹或最就腳已經係Baby Super...其餘係d工廠大廈/商業大廈...連玩具店都有間~
所以我諗...今次都未必會換...因為重要走黎走去...車費都o係度啦...

水晶宮

國民生產總值:65291

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實印花同上次一樣, 即係藥房裝尿片3包, 就會有 "熊仔印花 或 barcode +片數字樣 x 3"

不過換領地方唔方便, 要專登搭車去換, 又怕去到時, 佢地又話無貨, 分分鐘要走幾次, 都未必換到, 所以我都唔考慮換, 要我同我 hubby 一齊過海去 baby super 換, 真係車費都夠買一包了.

公爵府

國民生產總值:27357

好媽媽勳章

係唔係小朋友大左就唔會寄野比我架喇
我都收唔到既 ?-(

子爵府

bby 寫道:
係唔係小朋友大左就唔會寄野比我架喇
我都收唔到既 ?-(

Pampers同Huggies都係咁架啦...
只不過Huggies誇張d咁解之嘛...
我都係今次好彩收到喳...上次都係人地比張咭我喳...
因為岩岩聽日要落去買片所以有2個超級珍寶裝喇...今次儲到有3個就算,冇就罷了~
因為佢重限住要07年1月2號-2月28號先換得~
重要2月17號-26號除外...
咁麻煩...我換黎做咩? ?-( :tongue:

侯爵府

國民生產總值:20300

kawai928,

"熊仔印花不適用於輕鬆穿", 係咪即係只需keep片數字樣+條碼標籤? ?-(

另外, 我想問我買o個d係特惠孖裝, 所以barcode比白色貼紙貼住o左, 不過隱約都見到barcode上o既number, 可以用來換嗎?

子爵府

my_tabo 寫道:
kawai928,

"熊仔印花不適用於輕鬆穿", 係咪即係只需keep片數字樣+條碼標籤? ?-(

另外, 我想問我買o個d係特惠孖裝, 所以barcode比白色貼紙貼住o左, 不過隱約都見到barcode上o既number, 可以用來換嗎?

HIHI~
又見到你...
我諗佢話熊仔印花不適用於輕鬆穿係指你唔可以用輕鬆穿果d印花,片數字樣同條碼標籤呀~
因為佢都係至在換比人試用輕鬆穿好唔好...
咁冇理由你又走去買包輕鬆穿黎用之後換佢包輕鬆穿嘛...
同埋佢只講左係要珍寶裝同超級珍寶裝嘛...
所以我諗係直頭輕鬆穿係唔適用架~ :wink:

你話比d貼紙貼住左...我諗可以既...你上到baby supet或其他地方可以同佢地講家嘛~
因為珍寶裝其實應該就係百佳同惠康賣果d...而超級珍寶裝係藥房賣家嘛~
咁d超市成日做特價孖裝咁,咁貼左貼紙都唔係你責任,你比左錢買左佢d產品黎用就得啦~
或者你可以打去比pampers問下先啦~
如果佢地話唔得你咪同佢講叫佢以為咪鬼出孖裝,又話唔換得...咁佢應該都會話得啦~hee hee

子爵府

國民生產總值:11564

好媽媽勳章 畀面勳章

我係另一個topic見有位媽媽打過去p&g問o左:話輕鬆穿就唔駛熊仔印花, 淨係片數同條碼就得啦!
my_tabo:''barcode比白色貼紙貼住'' 都換得架,因我上次幫亞嫂換時, 有d barcode都係o甘

侯爵府

Hello, kawai928!

但係印花卡上面寫明珍寶裝同超級珍寶裝都包括輕鬆穿xx碼同xx片喎! 以我理解就係因為輕鬆穿包裝上冇熊仔印花, 所以話"熊仔印花不適用於輕鬆穿", 應該只需條碼同片數就可以換。
kawai928 寫道:

HIHI~
又見到你...
我諗佢話熊仔印花不適用於輕鬆穿係指你唔可以用輕鬆穿果d印花,片數字樣同條碼標籤呀~
因為佢都係至在換比人試用輕鬆穿好唔好...
咁冇理由你又走去買包輕鬆穿黎用之後換佢包輕鬆穿嘛...
同埋佢只講左係要珍寶裝同超級珍寶裝嘛...
所以我諗係直頭輕鬆穿係唔適用架~ :wink:

你話比d貼紙貼住左...我諗可以既...你上到baby supet或其他地方可以同佢地講家嘛~
因為珍寶裝其實應該就係百佳同惠康賣果d...而超級珍寶裝係藥房賣家嘛~
咁d超市成日做特價孖裝咁,咁貼左貼紙都唔係你責任,你比左錢買左佢d產品黎用就得啦~
或者你可以打去比pampers問下先啦~
如果佢地話唔得你咪同佢講叫佢以為咪鬼出孖裝,又話唔換得...咁佢應該都會話得啦~hee hee

侯爵府

janetngan2,

唔該晒! :-P

janetngan2 寫道:
我係另一個topic見有位媽媽打過去p&g問o左:話輕鬆穿就唔駛熊仔印花, 淨係片數同條碼就得啦!
my_tabo:''barcode比白色貼紙貼住'' 都換得架,因我上次幫亞嫂換時, 有d barcode都係o甘

子爵府

my_tabo 寫道:
Hello, kawai928!

但係印花卡上面寫明珍寶裝同超級珍寶裝都包括輕鬆穿xx碼同xx片喎! 以我理解就係因為輕鬆穿包裝上冇熊仔印花, 所以話"熊仔印花不適用於輕鬆穿", 應該只需條碼同片數就可以換。

janetngan2問左人喇,真係唔該晒佢呀?~

如果可能混合就好...因為我已經夠3個嚕...
2套超級珍寶裝+1套輕鬆穿...

公爵府

國民生產總值:27357

好媽媽勳章

kawai928 寫道:
Pampers同Huggies都係咁架啦...
只不過Huggies誇張d咁解之嘛...
我都係今次好彩收到喳...上次都係人地比張咭我喳...
因為岩岩聽日要落去買片所以有2個超級珍寶裝喇...今次儲到有3個就算,冇就罷了~
因為佢重限住要07年1月2號-2月28號先換得~
重要2月17號-26號除外...
咁麻煩...我換黎做咩? ?-( :tongue:

咁我咪即係冇 :-( :-(

不過我真係搵極包輕鬆穿都冇bear bear印花

子爵府

bby 寫道:

咁我咪即係冇 :-( :-(

不過我真係搵極包輕鬆穿都冇bear bear印花

又會拱攪笑?
等我一陣搵下上次換番黎果包XL先~ :mrgreen:

禁止訪問

國民生產總值:5142

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.