跳至
[離島區] 仔仔病左

首頁

尾頁

複式洋房

仔仔病左

Hi All.唉!我個細仔病左,可能東涌凍D,半夜又嘔,一早又嘔,
心痛死人,將要搬來的媽咪記得買定多張被呀,唔好冷親BB呀!
仲有呀如果要睇醫生我全家去開東涌地鐵站裡那間,幾好的
,我初初搬來唔識去商埸到睇,全部唔得.
明天仲凍,各位媽咪小心身體,如果唔係點照顧BB呀!

男爵府

Re: 仔仔病左

debbie8 ,

take care呀...東涌始終都係離島....我諗相對九龍、香港真係會冬d架....黎緊幾日更冬呀...小心d呀

all mami & baby,
都要take care呀

水晶宮

畀面勳章

debbie8,

而家 d 天氣好容易病架
我個仔都傷風咳仲未好番

我祝您細仔,
早日康復!
身體健康!

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

我老公同囡囡都係病緊...我老公氣管發炎敏感...唔包住條頸就勁咳...包住又會出汗...囡囡就勁流鼻水...大家真係要保重身體....

水晶宮

畀面勳章

個天都痴痴地一係唔冬,一冬就冬到死
真係比個天玩死

恩恩同恩爸都病嘛,咁你一個人
照顧兩個真辛苦,你都要好好小心身體呀,唔好搞到
自己都病嘛呀

祝:恩爸,恩恩

早日康復!
永遠冇病冇痛!

貝貝 寫道:

我老公同囡囡都係病緊...我老公氣管發炎敏感...唔包住條頸就勁咳...包住又會出汗...囡囡就勁流鼻水...大家真係要保重身體....

複式洋房

知道啦!你地都要小心呀.Thanks

洋房

我都驚2個會凍病,佢地成日乎被又唔睇得咁多,所以一人買左一個睡袋比佢地。希望你仔仔同嗲D快的好啦!

伯爵府

魅力王子

oh~!no happy hear about this....but little sick is ok~!

all mami,father n bb take care too~~

伯爵府

係呀!個天氣咁樣好易病架!一早起身一定要穿番件褸先好落床。大家要保重身體!

複式洋房

啱啱接阿女由我媽咪到返嚟,出面好凍,加上落雨,真係著少件衫就會中招。

呢個weekend會仲凍,不論係阿b、老公定係自己,都要著多件衫,唔好等自己凍病呀!!!

珍珠宮

take care!!!!!!!

首頁

尾頁

跳至