自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

環 球 嘉 年 華 遊 戲 推 介

至 激 之 選

1.G-force
40 米 長 鐵 臂 以 時 速 85 公 里 高 速 拋 上 拋 落 , 產 生 極 大 離 心 力 , 令 人 頭 暈 心 跳

2. 跳 樓 機
高 40 米 、 時 速 60 公 里 , 急 墮 地 面 只 需 2.5 秒

3. 凌 空 快 車
在 過 山 車 上 全 程 雙 腳 凌 空 , 以 時 速 44 公 里 在 半 空 飛 馳

4. 一 級 方 程 式
這 條 超 級 滑 梯 的 波 浪 形 賽 道 長 56 米 、 高 20.5 米 , 滑 下 時 速 達 25 公 里

5. 激 浪 豪 程
乘 坐 小 船 衝 浪 , 全 程 長 43 米 , 心 驚 膽 跳

6. 激 流 水 世 界
乘 坐 過 山 車 直 衝 水 面 , 預 備 要 濕 身

家 庭 之 選

7. 幸 福 摩 天 輪
相 等 18 層 樓 高 , 是 全 球 最 大 的 可 移 動 摩 天 輪 , 設 有 空 調

8. 極 速 大 風 車
驟 升 驟 降 高 速 旋 轉 , 適 合 需 要 少 少 刺 激 的 大 小 朋 友

9. 終 極 飛 旋
俗 稱 「 洗 衣 機 」 的 遊 戲 , 忽 左 忽 右 搖 擺

10. 搖 搖 椅
不 停 上 落 的 巨 型 搖 搖 , 帶 小 朋 友 團 團 轉

11. 咖 啡 杯
經 典 旋 轉 杯 遊 戲

12. 旋 轉 木 馬
木 馬 轉 呀 轉 , 大 人 小 孩 也 要 玩

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

Re: 環 球 嘉 年 華 遊 戲 推 介

8. 極 速 大 風 車
驟 升 驟 降 高 速 旋 轉 , 適 合 需 要 少 少 刺 激 的 大 小 朋 友

我最愛呢個,上當年試過連續玩咗3次

1.G-force
40 米 長 鐵 臂 以 時 速 85 公 里 高 速 拋 上 拋 落 , 產 生 極 大 離 心 力 , 令 人 頭 暈 心 跳

最怕就係玩呢個..上當年企係到睇咗半個鍾都唔夠膽玩

大宅

我係公司望到d機動遊戲都好想試

侯爵府

我都好想去, 但太貴啦!

伯爵府

魅力王子

happy day~~

禁止訪問

子爵府

有冇遊戲係孕婦都玩得架??

禁止訪問

珍珠宮

有! 攤位遊戲
最愛小朋友 寫道:

男爵府

咁係邊樹黎呢 天馬艦

子爵府

thanks!!

macca 寫道:
有! 攤位遊戲 [quote]
最愛小朋友 寫道:
[/quote]

子爵府

friday開o個晚玩左:

3. 凌 空 快 車
在 過 山 車 上 全 程 雙 腳 凌 空 , 以 時 速 44 公 里 在 半 空 飛 馳

嚇c, 但好好玩~ 仲有摩天輪, 好高好靚~

1. G-force 睇落好激, 唔敢玩...

但o個日玩左4隻公仔返黎~

男爵府

請問各位,如果爸爸只玩少少刺激遊戲,我不能玩刺激遊戲.我囡囡得四歲,是否去海洋公園識合D??謝謝.

男爵府

剛出去玩完回來.小朋友一米高就可以玩到大約十樣八樣遊戲,一點二米高就可以玩都幾多樣遊戲.我同老公自己好少玩大人遊戲,因為要排四十五至六十分玩一樣.囡囡四歲,一點一米高,玩左十幾次遊戲,有D排三數分鐘,有D排十多分鐘.囡囡話開心過去海洋公園,因為嘉年華有好多機動遊戲合她玩.海洋公園無乜機動遊戲合她玩.OK啦!

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我地今日都出左去玩, 11點左右去到未係好多人, 囡囡玩左好多個機動遊戲.

我地玩左好多個攤位, 但攞唔到毛公仔呀.....點解個個都話易攞既?? 剩係吊鴨仔個攤位好少少, 一定有一支公仔花.

男爵府

我地成十二點幾先到,到時都少少多人,沒多久就好多人. YuYuMother 今日我們可能見過面.. 我們都只是取到一支支的花.但我見好多人都人有公仔,可能是大人玩,我們大多是小朋友玩. 有一個遊戲是用膠圈掉入樽口,5個金幣有一桶圈,他們是沒有數數暈,有時比多,有時比少,多同少都差好多個.所以之後我們見到工作人員拿桶滿的在手,我們才比金幣.因為少一個圈即係少一個機會.

遲D平日可以會再去,因為囡囡玩得好開心.

子爵府

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 貓狗褓姆 畀面勳章

我都有同感, 囡囡真係玩得好開心!!
不過我就覺得碰碰車最搵笨, 30秒都唔知有冇

mandyfung 寫道:
剛出左玩,小朋友一米高就可以玩到大約十樣八樣遊戲,一點二米高就可以玩都幾多樣遊戲.我同老公自己好少玩大人遊戲,因為要排四十五至六十分玩一樣.囡囡四歲,一點一米高,玩左十幾次遊戲,有D排三數分鐘,有D排十多分鐘.囡囡話開心過去海洋公園,因為嘉年華有好多機動遊戲合她玩.海洋公園無乜機動遊戲合她玩.OK啦!

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

我囡囡又係玩得好開心,但碰碰車就真係係未開車就話停車
My Two Princess

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

pigpig 寫道:

咦~~~ 我地又有玩, 都OK, 應該有幾分鐘喎~~~

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

YuYuMother 寫道:
[quote]
pigpig 寫道:

咦~~~ 我地又有玩, 都OK, 應該有幾分鐘喎~~~ [/quote]
我係星期四去的,其實唔算多人,但我只係幫老公同囡囡影左3張相就已經玩完,一定無幾分鐘甘耐呀
My Two Princess

首頁

尾頁

跳至