跳至

首頁

尾頁

子爵府

bb好大"鼻韓"聲

你地個b有無架?

複式洋房

Re: bb好大"鼻韓"聲

haah 我個b都有wo.,嘈都我地都訓唔到.
不過將佢個頭轉向一面訓. 就冇晒日鼻寒聲...haha

別墅

你地睇下BB係咪積左好多OR好大舊鼻屎~(要日頭好留心睇~因為D鼻屎好多時都好入~要好細心先睇到~)
我豬豬之前都係咁~後來清曬D鼻屎就好靜LA~
依家一聽到聲就知係有鼻屎要處理
我叫馮小妍 聖瑪莉諾同學記得我嗎?
我們都36歲了!

子爵府

乜原來係咁呀﹗

babymani 寫道:
你地睇下BB係咪積左好多OR好大舊鼻屎~(要日頭好留心睇~因為D鼻屎好多時都好入~要好細心先睇到~)
我豬豬之前都係咁~後來清曬D鼻屎就好靜LA~
依家一聽到聲就知係有鼻屎要處理

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

babymani,

咁妳點幫bb清走, 我試過用tissue了, 都唔得, 佢又旭來旭去.

別墅

我bb尋晚扭黎扭去唔肯訓,今朝我同佢用幼棉花棒清晒d鼻屎,原來都有好多好大舊呀,佢依家訓緊,而且無左d好大聲既抖氣聲lu...

別墅

我有買pigeon個吸鼻水果個野~響萬寧呀jusco果d都買到架la 我先用棉花棒濕小小水整濕個鼻~等佢個鼻屎軟d易吸d
有時真係吸唔到就用口吸再用吸鼻水果個野吸出黎~用口吸唔會吸左個鼻屎入口架~只會令個鼻屎出左小小冇咁易整到bb個鼻
初初我都覺得好核突(老豆教= =)但後來為左bb呼吸著想= =咪埋眼當睇唔到 haha
我們都36歲了!

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我媽都教我用口吸, 但試過好多次都唔成功, 咁妳覺得piegon 個吸鼻器有用嗎 ?

別墅

用口吸係吸唔出架~
佢只會吸出d等你可以用bb專用既棉棒or吸鼻水舊野吸出黎
我們都36歲了!

首頁

尾頁

跳至