意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 17|主題: 38999

跳至
第三者的黑名單

複式洋房

國民生產總值:238

第三者的黑名單

如果有第三者黑名單呢樣野,我第一個會post 出來比各媽媽作參考....
:-x

伯爵府

國民生產總值:18249

Re: 第三者的黑名單

女女

我都係呀有2個tim呀 有全名&地扯tim

民房

國民生產總值:21

呢個親子網都有架,重唔知醜講到自己幾天經地義,佢先係受害者咁.呢個id咪(Bad1972).

男爵府

國民生產總值:6040

好媽媽勳章 醒目開學勳章

叫佢慳d啦!
LOVEMEDO 寫道:
呢個親子網都有架,重唔知醜講到自己幾天經地義,佢先係受害者咁.呢個id咪(Bad1972).

複式洋房

iloveyoub4

你會知佢個全名& 地址,我得個電話號碼,尤其地址,我老公唔應我都想跟住佢親眼見到,睇吓佢點唔應,我都想見吓個八婆盧山真面目

民房

我有全名, 英文名同電話, 公司名, 不過冇地址.
不過post出嚟又點丫, 唔通佢地會即刻散咩, 何況我個c6都走咗老囉!

複式洋房

點解你地會知道佢地d料,我都好想知,我連名都無,可唔可以教吓我?

複式洋房

你點樣面對? 你有無小朋友? 點解你唔去揾個女人問清楚? 點解d女人可以唔介意人有家,有報應

複式洋房

可以話比全世界知佢係第三者,睇佢會唔會仲敢折散人大好家庭,全世界有咁多單身男人唔選

複式洋房

國民生產總值:141

我都想知隻老和個北姑住那兒,我亦曾經問過私家偵探想知道他們多些事,但想深層,知道又點,可以改變事實嗎?可以令他回來嗎?......好多疑問,所以最後都是選擇越知得小自己就好過些,反正一切不能改變,就接受現在面對現在.
☆小雁子♀飛呀飛☆

民房

女女
係我c6以前同事, 扮哂好人果d~
佢居然仲可以將我兩公婆介紹哂俾佢d fd識! 不知廉恥!

女女 寫道:
點解你地會知道佢地d料,我都好想知,我連名都無,可唔可以教吓我?

複式洋房

不知所謂,世界真係改變左....點解d 女仔係咁,拆散人家大好家庭,破壞小朋友既幸福,小心最終比人拆散,感受吓人家痛苦,

男爵府

國民生產總值:6617

小雁子,
我覺得你講得好0岩,既然人都離開0左,又知佢唔會返0黎身邊。又何必知道咁多0野,知得越多越清楚咪激親自己。事實己經冇得改變,不如俾自己過得好d,重新振作咪重好。

大宅

國民生產總值:2754

其實我都知個賤人(ex gf)地址,電話,係邊返工&公司電話,不過我同佢都見過面講過野,佢話我男朋友係佢面前數我對佢(男方)唔好,又話會同我分手~~~~~~我就同番佢講~~~係咩!但係佢返咗黎我身邊喎,只不過佢唔開心先揾你黎攝時間兼發洩囉,係你先會啫,如佢真係唔要我都唔會做咗咁多野啦

個賤人聽完即黑面兼無野講........我個心不之幾涼快
其實男朋友/老公做錯事識得返轉頭,點解比多一次對方呢?事情巳經發生唔好怪哂第三者,可能兩個人溝通出現問題先導至第三者先會出現~~~~~~~~
我有d朋友住火星,有d朋友住水星,而我準備要搬去(天王星)
好快有個5星級的家喇~~~~~~~

民房

國民生產總值:68

個男人有第三者,點解唔SHOW埋個男人啲資料?做第三者有錯,個男人有第三者就冇錯?

民房

你咪自己開個topic叫有第三者的男人既黑名單羅,而家唔係講邊個錯呀.講邊個錯最終咪係佢老豆老母錯生左咁既仔女,可能講到尾咪社會既錯羅.男歡女愛有咩錯唔錯,係應唔應該既問題羅.

好想你 寫道:
個男人有第三者,點解唔SHOW埋個男人啲資料?做第三者有錯,個男人有第三者就冇錯?

民房

國民生產總值:29

雖然男人都係衰,但d女人真係好賤. 係要搶人老公,破壞人家庭,男人定力有限,投懷送抱,10個有9個都成功,明知有老婆都要黐埋去,真係等天收.
如果有呢d黑名單就好,我都有個賤女人既電話,地址...,我都想過將佢d衰野寄去佢細路間幼稚園添呀.佢明不正,言不順,等所有人唔好以為佢係x太,一係跟佢個死鬼老公個性囉.
佢四十幾歲人重稱呼自己做"老婆仔",好噁呀. (比佢d老師睇下呢d人幾賤都好)
LOVEMEDO 寫道:
你咪自己開個topic叫有第三者的男人既黑名單羅,而家唔係講邊個錯呀.講邊個錯最終咪係佢老豆老母錯生左咁既仔女,可能講到尾咪社會既錯羅.男歡女愛有咩錯唔錯,係應唔應該既問題羅.

[quote]
好想你 寫道:
[/quote]

男爵府

國民生產總值:8236

[quote]
foreverwife 寫道:
雖然男人都係衰,但d女人真係好賤. 係要搶人老公,破壞人家庭,男人定力有限,投懷送抱,10個有9個都成功,明知有老婆都要黐埋去,真係等天收.
如果有呢d黑名單就好,我都有個賤女人既電話,地址...,我都想過將佢d衰野寄去佢細路間幼稚園添呀.佢明不正,言不順,等所有人唔好以為佢係x太,一係跟佢個死鬼老公個性囉.
佢四十幾歲人重稱呼自己做"老婆仔",好噁呀. (比佢d老師睇下呢d人幾賤都好)
[quote]

俾著我,我己經做晒你以上所寫嘅嘢了!我唔會俾個賤女人好過架!
sorry.....我好似激動咗少少....但我真係好憎呢d賤女人!

複式洋房

9227####

民房

好, 支持你
9502####

女女 寫道:
9227####

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.