意見反饋
義工

產前產後 今日: 1|主題: 240884

廣華醫院由上星期六開始分區收症

大宅

國民生產總值:1993

廣華醫院由上星期六開始分區收症

我今日去廣華覆診,見到有人想登記新症,個登記姐姐話由上個星期六開始分區,如果你唔係住九龍西,就要去返所屬地區既醫院
[url=http://www.TickerFactory.com/]

洋房

國民生產總值:618

Re: 廣華醫院由上星期六開始分區收症

0下!!!!!!!係咪真的呀
係就死啦我住九龍東咪要去聯合醫院
聯合醫院好似係重災區~~~my god

大宅

國民生產總值:1993

我聽個孕婦話佢住西貢,個登記姐姐就叫佢打電話去聯合醫院問勒,你最好打電話去廣華問清楚勒
[url=http://www.TickerFactory.com/]

洋房

國民生產總值:71

咁唯有學d大陸婆臨生先去心儀既醫院急証室先得喇(講笑)

大宅

國民生產總值:3451

咁有好有唔好啦.對於住呢一區嘅人嚟講又幾好,

大宅

國民生產總值:2291

哈哈, 係咩? 咁係唔係唔收大陸人啊? 點解對我地咁苛刻, 對人地又咁仁慈O既?

別墅

國民生產總值:707

我七月去登記時, 就算住好近 (行去5分鐘) 都登記唔到, 話full哂, 最後被迫去了伊利沙伯呀.

雖然都已經唔關我事, 不過我覺得對住附近的媽媽來說都是好事來的

大宅

國民生產總值:1047

係呀!我都係15/12去做新證登記,之前個文員問我住邊,我話紅磡,佢即叫我去QE,跟住我話報太子的地址,佢即刻拿出地圖check係咪未過界,好彩!都ok.我都見到果位西貢的太太!

伯爵府

國民生產總值:15431

2018勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

係咪間間e院都係咁呀?

大宅

國民生產總值:3653

甘請問長沙灣都算是九龍西吧??
我plan左星期2去 book.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.