自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

你地覺唔覺得社會怨氣好重

侯爵府

Re: 你地覺唔覺得社會怨氣好重

咩事呀

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

少少啦....一波未平...一波又起咁...迫爆醫院啦...毒海淡魚啦...拆碼頭鐘樓啦...一個字.....煩!!

大宅

都唔係好重遮...
記得早幾年, 葉劉同亞蟲仲係度果時咪仲重 :mrgreen:

孩子需要鼓勵, 適當的稱讚和鼓勵, 會使他更努力去完成任務, 對自己更有自信. 在小朋友的學習過程中,父母的啟發與鼓勵是十分重要。

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

我都覺得係, 唔係呢樣就係個樣, 金融風暴、經濟衰退、沙士、食物有事、大6孕婦來港產子............唉! 幾時先捱完?!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

男爵府

嘿嘿!呢個政府鑊鑊新鮮、鑊鑊甘嘛!!

又天星碼頭、又毒河鮮、毒海鮮、又大肚婆~~

三個字:[size=medium]“一鑊粥”
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

鬼叫有個無能嘅‘正苦’咩!

男爵府

我都覺得係, 好似無日安寧咁, 以為經濟好番d大家就會好, 但原來仲有咁多問題......

別墅

agree

hk_woman68 寫道:

嘿嘿!呢個政府鑊鑊新鮮、鑊鑊甘嘛!!

又天星碼頭、又毒河鮮、毒海鮮、又大肚婆~~

三個字:[size=medium]“一鑊粥”

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

好煩 law ?-( ?-( ?-(

禁止訪問

珍珠宮

I think so.

As Gov't use our $ to feed "big 6 people".

I also

男爵府

同意
suzanmama 寫道:

順便一說是拆卸天星碼頭一事, 真的要譴責那些示威者,碼頭拆卸已經動工, 還要求去改變, 那是一個進步社會要看部份人的面色嗎??? 立法會還辯論甚麼, 要做之前已做了, 還要有甚麼結果, 是說明自己失職??李律師議員還開口說很想加入示威者行列, 無奈他是不能夠防外警方進行合法職務, 言下之意, 示威者弄毀圍堵地盤的帆布, 影響動工已是犯法, 李律師議員不作任何勸籲, 反之站住無所事事, 意慾何為

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

有個咁既政府..有d咁既義員...社會點會冇怨氣丫?? 唉~

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

政府唔聽民意之餘,
我又唔覺得班議員係為香港人著想.

我就係有呢 d 無耐 喇....

珍珠宮

今年真係好差

大宅

mat媽 寫道:
政府唔聽民意之餘,

又未到選舉年,班議員采你都傻喇!

大宅

個個都咁自私架啦﹗究竟有邊個係為香港著想﹗
我諗都無邊個﹗
deandut 寫道:
[quote]
mat媽 寫道:
政府唔聽民意之餘,

又未到選舉年,班議員采你都傻喇! [/quote]
誰會直率地說出所認識的真實?有所認識的少數人,愚蠢地不隱蔽自己充實的心,向愚民們說明他們的感情和見識,他們總是被人磔死或燒死。 歌德 <<浮士德>>入來做下test,不同的人對事情有不同的看法和感受﹗

別墅

其實點解d 人唔比拆碼頭呀? 咁鬼舊~ 應該拆喎…
水水 8-)
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至