潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

天氣咁凍, 去酒店飲宴著咩衫好﹖

謝謝﹗

大宅

Re: 天氣咁凍, 去酒店飲宴著咩衫好﹖

穿絲絨啦~ 夠暖又唔太厚, 今年都興呀~

大宅

我見到d絲絨都係及膝架, 咁著咩鞋好呀﹖同埋上身配咩先夠暖又靚呢﹖謝謝﹗

takiko 寫道:

別墅

where to buy 絲絨及膝?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我著絲絨吊帶裙, 加毛毛披肩, 著尖頭高跟鞋.

(裙入面加件top, 上面貼左塊發熱貼,
莎x 或雅x有售, 咁就唔會太怕凍 )
不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

係呀~ 著尖頭高跟鞋會襯d, 但穿boot就會暖d, 但無咁襯~
穿T-shirt料扮恤衫款的企領上衣, 好似mastina有~ 去時加件外套~ 到左酒店轉穿冷披肩~無咁臃腫~
KX 寫道:
我見到d絲絨都係及膝架, 咁著咩鞋好呀﹖同埋上身配咩先夠暖又靚呢﹖謝謝﹗

[quote]
takiko 寫道:
[/quote]

大宅

請面妳果件top係點樣架﹖

一位媽咪 寫道:
我著絲絨吊帶裙, 加毛毛披肩, 著尖頭高跟鞋.

(裙入面加件top, 上面貼左塊發熱貼,
莎x 或雅x有售, 咁就唔會太怕凍 )

複式洋房

dress + fur

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

裡面件TOP係可以著出黎那種.
黑色長方形咁, 上下都有橡筋,
好似BAR TOP 咁, 主要用黎在上面貼[發熱貼].
如果你唔怕凍, 就咁著絲絨吊帶裙 + 披肩就可以了.
你有否行過銅鑼灣女人街, 那裡有TOP賣.

我POST左TOP的相,就係咁樣,當然發熱貼用時要去除包裝紙先.

不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

睛靈勳章

我有件絲絨短袖連身裙, 咁外面加咩外套好呢?皮褸or薄絨褸, 得唔得呢? 穿尖頭長boots.....
del

大宅

我都想知點襯好睇呀﹗

joyce_531 寫道:
我有件絲絨短袖連身裙, 咁外面加咩外套好呢?皮褸or薄絨褸, 得唔得呢? 穿尖頭長boots.....

男爵府

joyce_531 寫道:

加皮褸

子爵府

just bought a piece of evening dress from Marks and Spenders, it costs $650 only.

大宅

請問係長裙定及膝裙黎架﹖謝謝﹗

elizatyy 寫道:
just bought a piece of evening dress from Marks and Spenders, it costs $650 only.

珊瑚宮

好媽媽勳章

我着吊帶絲絨連身裙加件fur,會帶多條披肩去酒店(褸)吓,鞋就準備咗對尖頭高踭鞋

大宅

妳條裙係長定及膝架﹖

manicheung 寫道:
我着吊帶絲絨連身裙加件fur,會帶多條披肩去酒店(褸)吓,鞋就準備咗對尖頭高踭鞋

大宅

如果坐私家車去,就著咩都冇所謂,車同埋酒店有暖氣,有咩所謂,著少

珊瑚宮

好媽媽勳章

BB豬豬 寫道:
妳條裙係長定及膝架﹖

[quote]
manicheung 寫道:
[/quote]

算係短裙la,到膝頭上,琴晚着完個個都讚我,可能我又大肚又廋連老公都讚埋一份 好開心

子爵府

in between 長裙定及膝裙 (because i am very short)

大宅

我想問妳個發熱貼係邊度買架﹖幾多錢架﹖同埋係未貼係肉同衫之間架﹖貼係心口架﹖覺唔覺眼架﹖因為我條裙係白色架﹗可以暖幾耐架﹖唔好意思, 咁多問題, 謝謝﹗

一位媽咪 寫道:
裡面件TOP係可以著出黎那種.
黑色長方形咁, 上下都有橡筋,
好似BAR TOP 咁, 主要用黎在上面貼[發熱貼].
如果你唔怕凍, 就咁著絲絨吊帶裙 + 披肩就可以了.
你有否行過銅鑼灣女人街, 那裡有TOP賣.

我POST左TOP的相,就係咁樣,當然發熱貼用時要去除包裝紙先.

首頁

尾頁

跳至