意見反饋
義工
[2006年] 生完bb,老公有沒有送禮物?

民房

國民生產總值:90

生完bb,老公有沒有送禮物?

我老公話個仔已經係禮物喎!

yc1702

別墅

國民生產總值:577

Re: 生完bb,老公有沒有送禮物?

送左一套頸鍊&耳環.

大宅

國民生產總值:2910

有呀!送左條頸鍊比我。

大宅

國民生產總值:2059

畀面勳章

無呀.. 不過生完日日反工都立即黎睇我, 睇我仲多過睇個仔, 陪我到陪到夠鐘先走, 仲錫我多左, 佢知我好辛苦, 雖然我係開刀生, 不過都有個傷口架..甘都係一個無價架禮物...

大宅

國民生產總值:2666

無呀, 佢話留番d錢換樓. 不過我都無咩想要, 我只想bb身體健康, 一家人開開心心就ok la.

大宅

國民生產總值:1256

Newbb2006 寫道:
無呀, 佢話留番d錢換樓. 不過我都無咩想要, 我只想bb身體健康, 一家人開開心心就ok la.

我老公都冇送,不過我放完產假前就兩個人放低阿女俾媽咪去左3日bangkok,雖然好掛住bb,但係二人世界將來會更少了,所以我更加珍惜。但係其實我都同newbb2006一樣,最緊要一家人平安健康,和和氣氣開開心心就滿足嘍!!

大宅

國民生產總值:1774

我老公都無送禮物俾我, 反而成日同我講多謝我送左個仔俾佢, no way, 個仔係我架

大宅

國民生產總值:1841

我老公冇送野比我
成日都話冇錢 ,
(但係, 佢就成日買野比個仔)
大細超
:-( :-(

複式洋房

國民生產總值:337

yc1702, 你老公同我老公講野一樣.話個女就係禮物!

民房

國民生產總值:90

佢次次同我咁講,我都會答佢”唔該晒”
不過佢真係一個好有耐性的老公同爸爸,坐月時我的情緒不太穩定,好多家務同照顧bb都由佢一手包辦。我諗呢樣先係佢送俾我的禮物...

MAGIE 寫道:
yc1702, 你老公同我老公講野一樣.話個女就係禮物!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.