意見反饋
義工

產前產後 今日: 2|主題: 240869

法國醫院(St Teasea) VS Bapist which one is better?

禁止訪問

國民生產總值:5332

法國醫院(St Teasea) VS Bapist which one is better?

禁止訪問

Re: 法國醫院(St Teasea) VS Bapist which one is better?

禁止訪問

國民生產總值:143

Re: 法國醫院(St Teasea) VS Bapist which one is better?

男爵府

國民生產總值:6071

when would you have the delivery, you wanted to choose but whether you know the reality???

today, I asked my doctor and he mentioned that most of the private hospital were full.......

hope that you already made the reserve.....

禁止訪問

男爵府

國民生產總值:6830

我生bb時都同妳有同一個問題, 於是我問我個醫生, 佢2間都有掛牌, 所以我去邊間都得. 佢的意見係St. Teresa裝修後新淨d, 係病人的角可能會覺我佢新d, 靚d同舒服d. 但如果係醫生的角度佢會選浸會, 雖然環境唔及St.Teresa 不果d儀器同姑娘都professional D. 最後我都因為咁選左浸會. 不果依家都可能唔輪到妳選, 因為聽聞d週圍d床位都好緊張.

禁止訪問

國民生產總值:1517

醒目開學勳章

大宅

國民生產總值:1740

我八月生,當時都十五十六唔知揀邊間好,我個醫生想我去浸會,但最後我揀法國
因為我同老公實地觀察過,覺得浸會環境好迫,唔太舒服
法國好好多
我住院時覺得d姑娘好好人呀,有個肥姑娘最好,我谷奶好痛,問佢借個泵泵出黎,佢仲教我按摩添
至於大陸人,兩間一樣咁多

別墅

國民生產總值:660

畀面勳章 陪月勳章

我上星期係法國醫院生bb, 住左5日, 3人房, d姑娘同阿姐都好nice, 仲有係, 醫院會盡量將香港人編埋一間房, 所以無溝通問題, 都唔覺得悶!

男爵府

國民生產總值:9599

好媽媽勳章

Creamkkl:
你好, 知道你剛在法國生完,想問一問情況
原本今打算下個月係仁安生
但係仁安臨時唔肯收
我個醫生好辛苦同我"樸"到法國個籌
突然要轉去法國生, 即係有點手足無措 (因為我上一胎係仁安, 有預算)
想請問法國也是很多內地人嗎 ? 算唔算很full
會唔會令你覺得很迫? 你眼見有無產婦來到無床位?

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.