跳至

首頁

尾頁

大宅

你地BB食手指左手定右手多?

我BB成日食左手指公多d,可能佢長期太大力咬今日發現左手指公頭個半截肉深色o左......平時幫佢洗口佢咬我既力度都好大,長期落去咁點算呀?佢依家要手指唔要奶咀啊!

子爵府

Re: 你地BB食手指左手定右手多?

kkf,

我個女至鍾意啜右手手指公

我有個表妹, BB時好鍾意食手指公
啜到2隻手指公鴛鴦size, 到大左都係咁

大宅

我個b兩隻手都會食, 多數食食指同中指.
我見佢食手時阻止佢or比佢食奶咀, 如果唔係就攞住佢雙手同佢玩

男爵府

兩隻手都食,除咗手指尾(可能短得濟)隻隻都食,有時仲二三隻手指一齊食

伯爵府

小dino又係左右手都食, 多數食手指公, 食指同中指

複式洋房

BRIAN仔仔都係左右手都食,一放就放3隻手指落口,我唸佢個口大D,佢真係成個拳頭落口到.
D老人家話食手指公-LOVE DADDY 多D
食指 -LOVE MA MA
中指 -LOVE SISTEN/BROTHER
無名指&尾指 -LOVE GRANDMOTHER/GRANDFATHER

複式洋房

我bb多數食右手,而且多數食手指公.咁咪唔鍚媽媽!! :-( :-( :-( :-(
敏悅得意相,入來睇下!! http://hk.myblog.yahoo.com/irisip12122001/

大宅

兩隻都食,有時手指公,有時成個拳頭質入去

民房

我long 豬兩隻都要食兩隻拳頭放入口,成日食奶時放手指公同奶咀一齊食

大宅

兩隻都會食,總之食親都會好古惑咁搵另一隻手拎住張被姐住半塊面黎食 因為佢知我唔準佢食 :mrgreen:
3.315kg

大宅

我個女至鍾意啜右手手指公

複式洋房

我阿b就最鍾意食左手,手指公!食得好滋味~

首頁

尾頁

跳至