自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

見到就嬲!特區政府請做D嘢啦!

[img align=left]http://clubimgfile.paran.com/rainbowkh/pds/2006/0127/1138292195_13.gif[/img]

男爵府

2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 見到就嬲!特區政府請做D嘢啦!

no eye see

大宅

香港有長期飯票送呀﹗
快來呀﹗唔黎就走寶喇﹗
唔單止免費養你一家成世,
仲俾錢過你返鄉下買屋買田又買地架﹗

快d來呀,早來早著,唔係第時搾乾晒d港人後,就唔夠分架喇 :tongue: :tongue: :tongue:
誰會直率地說出所認識的真實?有所認識的少數人,愚蠢地不隱蔽自己充實的心,向愚民們說明他們的感情和見識,他們總是被人磔死或燒死。 歌德 <<浮士德>>入來做下test,不同的人對事情有不同的看法和感受﹗

男爵府

畀面勳章

直情當香港係搖錢樹

洋房

係啊, 快d來啦, 好著數架.

港府想改例取消福利的話, 又有一班人會幫你BB打官司, 告政府違反公平法, 違反反歧視法, 你地唔洗怕無錢打官司, 香港可申請法援架, 用納稅人的錢幫你地打官司, 香港真係對你地一流架, 快d來啦!

睡覺 寫道:
香港有長期飯票送呀﹗
快來呀﹗唔黎就走寶喇﹗

快d來呀,早來早著,唔係第時搾乾晒d港人後,就唔夠分架喇 :tongue: :tongue: :tongue:

珍珠宮

2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

睡覺 寫道:
香港有長期飯票送呀﹗
快來呀﹗唔黎就走寶喇﹗

複式洋房

唉﹏﹏又冇錢移民,真係唔咁想將來??? :-( :-( :-(
下一代点算???

洋房

Re: 見到就嬲!特區政府請做D

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

大宅

should email this web site to HK government

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至