自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Pampers超級珍寶裝(L) 熊仔.數字.條碼

Pampers超級珍寶裝(L) 熊仔.數字.條碼 有甚麼用? 有人知嗎?

子爵府

Re: Pampers超級珍寶裝(L) 熊仔.數字.條碼

儲夠 3 set, 可連同優惠咭, 換取 pampers XL 碼輕鬆穿一包, 價值 79.9.

victor2003 寫道:
Pampers超級珍寶裝(L) 熊仔.數字.條碼 有甚麼用? 有人知嗎?

大宅

Only "L" size? How about other size?

大宅

加大, 大, 中, 小碼皆可!!

洋房

我想問下點換法同埋去邊度換呀??要唔要好似上次咁要有換領咭先可以換架??thx!!

公爵府

我想問下點換法同埋去邊度換呀??
>> 只記得MONGKOK

要唔要好似上次咁要有換領咭先可以換架??
>> 要有換領咭先可以換

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我睇過我亞嫂張咭好似有4個換領地方:銅鑼灣,旺角,深水步
詳細地址就要等其他媽媽報料喇~

大宅

How can I get換領咭?

大宅

If you are their members, they will send to you directly. Each one got one card only! I've got stamps but I need more cards, is there anyone doesn't need it??? Would you mind to give it to me????? Many many thanks!!!!

子爵府

張咭上面有寫架...

珍寶裝要熊仔印花+片數字樣+條碼標籤每樣 x 5~
超級珍寶裝要熊仔印花+片數字樣+條碼標籤每樣 x 3~

以上珍寶裝及超級珍寶裝熊仔印花+片數字樣+條碼標籤
[size=medium]不可混合貼上,請二選其一
[size=large]#熊仔印花不適用於輕鬆穿

我覺得今次...好似有d唔抵...可能上次反應好,因為有d藥房又偷雞任比客伶呢張咭...所以好多人都換到,而且換完伶番包片出黎平賣(都成$55-65架!)...所以今次要多d印花先得囉...
同埋今次唔係藥房有得換...香港得4個地點可以去換~
最多人知道o係邊樹或最就腳已經係Baby Super...其餘係d工廠大廈/商業大廈...連玩具店都有間~
所以我諗...今次都未必會換...因為重要走黎走去...車費都o係度啦...

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

麻煩,剪到個袋爛哂,又驚剪漏,又要

首頁

尾頁

跳至