跳至

首頁

尾頁

大宅

你地個口水b有無成日咬下唇呀?

arthur成日咬下巴(如大頭相), 攪到下巴成日紅紅地好似敏感咁,點算

男爵府

Re: 你地個口水b有無成日咬下唇呀?

樂樂都係咁, 唔知攪乜 ?-( ?-(

伯爵府

小dino就冇, 不過今晚開始玩脷
成晚伸條脷仔出黎, 激c

別墅

一個月前已經係咁啦!佢係咪當左個下唇係奶咀?

別墅

唔係囉!都仲要食奶咀
Joey_Au 寫道:
一個月前已經係咁啦!佢係咪當左個下唇係奶咀?

別墅

layon 寫道:
arthur成日咬下巴(如大頭相), 攪到下巴成日紅紅地好似敏感咁,點算

我個女女都係成日咬下巴, 又係攪到下巴成日紅紅地好似敏感咁!! 不過, 婆婆話我女女係見到我先有咬下巴呀 都唔知點解!!!!
[imghttp://img407.imageshack.us/img407/268/clipboarduk8.png[/img]

子爵府

happydino,

hilda妹都係咁,
如果飲完奶個陣伸

大宅

Duncan仔都係咁呀,我尋日發現佢個下唇好紅,重有D腫,應該係乾得滯,所以佢成日咬同"lam"。有冇D潤唇膏係for BB架?

layon 寫道:

大宅

講個秘密比大家聽ah....其實我自己細個果陣都好鐘意咬下唇架...仲咬到好大個添,所以我宜家仲好清楚記得,宜家我咬自己下唇會有種好特別嘅感覺,點講呢?安全感掛????當然!我宜家緊係無咬啦∼∼
嚴格呢講,唔可以話咬,因為bb都無牙,佢地係啜,我諗同啜奶咀差唔多掛
好彩我無咬下唇咬到sau牙啫

複式洋房

我個女都會啜下脣啊∼,好驚啜到個嘴型吾靚。

公爵府

我個仔仔反而係啜上唇喎

首頁

尾頁

跳至